ЦСКА – Локомотив-Кубань. Матч найкращих команд російського баскетболу

16 грудня московський ЦСКА прийме краснодарський "Локомотив Кубань" у 17-му турі регулярного чемпіонату Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Гра пройде на паркеті спорткомплексу «Крилатское» в Москві.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Локомотив-Кубань».

ЦСКА

позаду 16 матчів Єдиної ліги ВТБ сезону 2022/23. Поразок немає. Чудова серія перемог і заслужене перше місце в турнірній таблиці чемпіонату. «ЦСКА» дуже добре грає в кожній зустрічі. Таке відчуття, що вони на голову вище за всіх суперників (окрім, мабуть, УНІКСа). З іншого боку, рано чи пізно москвичі марно розслабляться і оступляться. Це єдине, на що можуть сподіватися їх опоненти.

Відзначимо зручний календар москвичів в цей період. У 15-му турі їх чекала легка поїздка до Мінська, в якій відпочивали Швед і Мілутінов. Далі команда без проблем прибрала зі свого шляху «Самару», і тепер у москвичів бій з «Краснодаром». Хоча «солдати» відпочивають перед майбутньою зустріччю менше, ніж суперник. ЦСКА зобов'язаний виставити на поєдинок із "залізничниками" своїх найкращих баскетболістів.

Локомотив-Кубань

Команда «Локомотив-Кубань» важко стартувала в Лізі ВТБ 2022/23, але поступово зуміла стабілізувати ситуацію. Зараз "залізничники" посідають п'яте місце з дев'ятьма перемогами і сімома поразками. Позитивних результатів більше, ніж осічок, і частково цьому факту варто радіти.

Хоча є над чим подумати. В останньому матчі «Кубань» поступилася МБА, і особливих шансів на перемогу в цій битві у них не було. Виходить, що нинішнє «Локо» за рівнем відстає від не найкращої команди попередньої Суперліги. Влітку «Краснодар» оновив склад і, можливо, допустив якісь помилки в цьому перебудові.

У згаданій програній зустрічі у складі "локомотивів" добре проявили себе: Берфорд (16 очок і шість підбирань), Вілліс (15/9), Мартюк (15 очок у кільці суперника), Квітковський (10). Локо програв через свої помилки. Невдала реалізація. Особливо образливо тут виглядають промахи у штрафних. Тренер пояснив цей факт занадто молодим складом його команди.

ЦСКА – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

У минулому регулярному сезоні Єдиної ліги ВТБ ЦСКА двічі переміг «Локо». Тоді "армійці" вибили "залізничників" у плей-офф турніру на стадії півфіналу (3:1). Цього сезону команди вже перетиналися в Лізі ВТБ 22/23. Гра проходила в Краснодарі і завершилася великою перемогою гостей (84:64). У десяти надзвичайних матчах у парах – 8:2 за позитивних результатів на користь москвичів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

ЦСКА – найкраща команда Єдиної ліги ВТБ цього сезону. Букмекери це знають і вважають армійців фаворитами кожної зі своїх зустрічей. Коефіцієнт 1,075 на Перемогу 1. Перемога «залізничників» оцінюється в 10. Загальний коефіцієнт менше 168,5 оцінюється в 2,02. Коефіцієнт на цей рахунок становить 1,74. Якщо ви візьмете гандикап 1 (-14,5), ви можете збільшити свої гроші в 1,75 рази. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Армійці впевнено обіграють Червоношкірих з перемогою 1 і гандикапом 1 (-14,5). Обидві команди мають у своєму розпорядженні чудових стрільців, які будуть активно задіяні в цій грі. Загальний рахунок матчу буде відносно високим (тотал більше 168,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0