МБА проти Локомотив-Кубань. Матч сусідів по таблиці в Єдиній Лізі ВТБ

12 грудня в Москві між ІБА і «Локомотив-Кубань» зійдуться 16-й тур Єдиної ліги ВТБ. Гра відбудеться в спортивному комплексі «Крилатское» (Москва).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу MBA проти Локомотив-Кубань

MBA

У новачка турніру десять перемог у 15 матчах. Результат дуже класний. Зараз це четверте місце в таблиці Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Не можна сказати, що хлопці з MBA ідеальні, але вони хороші, вправні, працьовиті, мотивовані і так далі, а в клубі немає навіть іноземних гравців. Виявляється, російський баскетбол живий, але це вже зовсім інша історія.

Так, москвичі поступилися в сезоні вже ЦСКА, УНІКСу, Зеніту, Автодору і ПАРМІ. Суперництво з першими трьома щойно згаданими командами можна пояснити великою різницею в класі. Якщо говорити про осічки з Пермі і Саратова, то вони сталися, можливо, на тлі втоми. У ті періоди у MBA були важкі періоди в календарі. Загалом, варто сказати, що столичний клуб став відкриттям сезону у ВТБ 2022/23. З цією командою доведеться рахуватися всім. Її не можна недооцінювати.

Локомотив-Кубань

На початку сезону клуб виглядав надзвичайно слабким. Можливо, тут зіграло свою роль велике оновлення складу. Як би там не було, але «залізничникам» поступово вдалося виправити ситуацію. Зараз вони займають п'ятий рядок у таблиці Єдиної ліги ВТБ із балансом 9/6. Поки що середньо для такої команди такого рівня, але прискорюється, і це головне, бо дорогу здолає той, хто йде.

Андрій Мартюк потрапив у крайню символічну п'ятірку туру. В останньому матчі він набрав 12 очок, зробив сім підбирань, три передачі, три перехоплення і два блок-шота. Красива і різноманітна статистика. Зазначимо, що Андрій не вперше потрапляє до «Команди тижня». Хлопець дійсно хороший, і він демонструє стабільно високий рівень баскетболу. Також варто підкреслити, що окрім нього у «Локо» є ще багато якісних гравців.

МБА проти Локомотив-Кубань

Історія протистояння

3 жовтня 2022 року команди зіграли матч першого туру поточного сезону Єдиної Ліги ВТБ. Наразі це була єдина зустріч команд. Пройшла в Краснодарі. У ньому столичні баскетболісти досягли успіху (86:73), взявши три ігрові відрізки (23:19; 18:13; 24:19 і 22:23).

Прогноз підсумків гри

Баскетболісти IBA вірять у себе і нікого не бояться. «Локо ще не вийшов на колишній високий рівень. Господарі сприймуть цей бій без страху в очах і намагатимуться стати першим номером на паркеті. У підсумку вони переможуть (Перемога 1) у гарячій боротьбі, яка триватиме майже до фінальної сирени - гандикап 1 (-3).Обидві команди будуть робити багато непотрібних помилок через велике бажання перемогти, що вплине на загальний рахунок матчу, зробивши його відносно низьким. Встановити 1xbet app зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0