ЦСКА – Самара. Чи продовжиться безпрограшна серія господарів в Єдиній Лізі ВТБ?

ЦСКА та «Самара» з’ясовуватимуть баскетбольні стосунки в 16-му турі регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Зустріч відбудеться 13 грудня на майданчику спорткомплексу "Крилатське" в столиці Росії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Самара».

ЦСКА

У 15 матчах Єдиної ліги ВТБ цього сезону ЦСКА здобув 15 перемог. Ідеальний розклад і величезна заявка на чемпіонство. За літо «армійці» сильно перетрусили свій склад, добряче розвантаживши фонд, і, як виявилося, стали тільки сильнішими.

Домашній матч із «Самарою» треба підбирати. У суперника нічого не може зупинити переможну ходу москвичів у чемпіонаті. ЦСКА може придумувати собі проблеми. Якщо виключити недооцінку сил суперника, то все буде добре. Як бути в наступному матчі? Працювати потрібно в звичайному режимі. Можна трохи активніше вести атаки, щоб порадувати рідну аудиторію, але не можна фліртувати.

У минулому турі ЦСКА на виїзді принизив Мінськ. Команда дозволила білорусам набрати лише 66 очок і розгромила їхній захист. Підсумковий рахунок – 101:66. Серед переможців варто виділити: Курбанову (15 очок і п'ять підбирань), Ухову (13 очок у рингу суперника), Астапковича (12/5), Давидоваца (12/6), Жана-Шарля (12) і Муру (10). Дуже потужно, і це з урахуванням того, що Швед і Мілутінов отримали відпочинок у цьому матчі.

Самара

З балансом 6/9 команда зараз посідає сьоме місце в турнірній таблиці змагань. Перебування в зоні плей-офф має радувати, але це нижня частина підсумкового протоколу. Останніми роками в Самарі спостерігається занепад. В останніх шести матчах клуб має лише одну перемогу. Також в цьому відрізку є нічия з «Хімками» в Кубку Росії, і тепер всі розуміють, що команда Підмосков'я сьогодні зовсім не та, що була раніше.

Найт Маркос займає п'яте місце в заліку бомбардирів Єдиної ліги ВТБ 2022/23 (16,9 за матч). Енніс Джеймс набирає близько 14 очок за зустріч, Теодор Джордан - 12,4. Це три промені світла для самарців у непроглядній темряві поразок, що їх спіткали. Завдяки згаданим легіонерам команді поки що вдається зберегти позитивну різницю очок. Від'їзд до Москви не віщує команді нічого доброго.

ЦСКА – Самара

Історія протистояння

3 жовтня 2022 року відбулася їх перша спільна зустріч в історії команд. Він проходив в рамках поточного сезону Єдиної Ліги ВТБ в Самарі. У ньому гості досягли успіху, впевнено зламавши господарів (85:72). ЦСКА в цій грі взяв дві чверті першого тайму (25:16; 26:13: 21:24 і 13:19).

Прогноз підсумків гри

ЦСКА в рази сильніше Самари. Це факт, і нема на що сперечатися чи ображатися. Домашня команда виграє в класі, перемагаючи з рахунком 1 і гандикапом 1 (-12). Вони будуть вірні собі і відмінно справлятимуться з роботою на передовій. Гості будуть відзначатися в матчі і намагатися ввійти в дію. У підсумку загальний рахунок у зустрічі буде відносно високим. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0