УНІКС – ЦСКА. Протистояння лідерів Єдиної Ліги ВТБ

УНІКС і ЦСКА битимуться 4 грудня в головному матчі 14-го туру регулярного сезону Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Він пройде на паркеті багатофункціонального спортивного комплексу «Баскет Холл» в Казані.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – ЦСКА

УНІКС

З балансом 12/1 Казань є головним переслідувачем ЦСКА в Єдиній лізі ВТБ 2022/23, посідаючи друге місце в таблиці. Єдиної поразки УНІКС зазнав у матчі проти "солдат" у Москві. Тепер у баскетболістів з Татарстану є шанс взяти реванш і включитися в боротьбу за перший рядок у регулярному чемпіонаті. У Казані найкращий захист турніру.

В останньому матчі команда ВТБ грала з «Мінськом», який дуже слабкий. УНІКС у тому матчі не знав проблем, але жоден з баскетболістів команди не увійшов до п'ятірки тижня після туру. З одного боку, це трохи дратує, але якщо подумати, то може бути частиною підготовки до ЦСКА. Якщо говорити про яскравих особистостей того бою, то потрібно виділити Деріла Мейкона. Американець набрав у білорусів 26 очок, зробив два підбирання і віддав стільки ж результативних передач, а відновився від травми лише нещодавно. Також у матчі з Мінськом казанці показали найкращу гру в обороні в чемпіонаті. Вони пропустили лише 53 очки.

ЦСКА

Москвичі виграли всі 13 матчів Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Феноменальний результат. Екватор регулярного сезону вже позаду, але поразок немає. На минулому турнірі москвичі не стали чемпіонами. Після цього багатьом здалося, що «армійці» пройшли. Виявилося, що їм просто потрібна перерва. ЦСКА змінив тренера, відбулася ротація складу. Ці нюанси пройшли максимально безболісно для клубу.

На даний момент столичні баскетболісти мають найкращу різницю очок і найпотужнішу групу атаки в Лізі ВТБ 2022/23. Олексій Швед потрапив до останньої команди тижня турніру. У бою з ПАРМОЮ він зробив дабл-дабл (17 очок і 14 передач). Загалом, треба сказати, що гравці ЦСКА постійно входять до першої п'ятірки тижневого чемпіонату. Частіше за інших ним виявляється Мілютінов. Серби дійсно круті. Він лідер нинішньої «армії».

УНІКС – ЦСКА

Історія протистояння

У цьому сезоні Єдиної Ліги ВТБ команди вже перетиналися. Зустріч відбулася 10 листопада в Москві. Господарі майданчика виграли його з рахунком 92:79, взявши три чверті матчу. В минулому розіграші чемпіонату команди провели дві битви. Їх переміг УНІКС – 69:64 вдома та 105:103 на виїзді, у цій зустрічі було зіграно три овертайми (після 77:77). Також у той ігровий рік команди провели два протистояння в Євролізі. Там вони одного разу засмутили один одного (ЦСКА був сильнішим на виїзді з рахунком 86:75, а Казань - 88:67 у Москві). Цього літа клуби перетнулися в групі в боротьбі за Суперкубок ВТБ. Тут сильнішими виявилися столичні баскетболісти (76:71).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Армійці, які не мають поразок у нинішньому чемпіонаті, є фаворитами кожної гри на турнірі. Бій проти УНІКСа не виняток. Коефіцієнт на перемогу становить 1,575. Сприятлива віддача господарів оцінюється в 2,56. Загальний коефіцієнт менше (167,5) становить 1,96. Подолання цієї планки очок коштує 1,94. Ставка на гандикап 2 (-6) множиться на 2,12. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ЦСКА незмінно хороший. Він має глибокий загін, який витримав випробування часом. Новачків у команді небагато, і вони добре вписуються у склад. Це не стосується УНІКСу. За літо прийшло багато баскетболістів. Вони дуже хороші, але їм потрібен час, щоб звикнути. Це неймовірно важливий момент у битві проти сильних суперників. ЦСКА переможе (Перемога 2). Виграш буде не надто великим, але й Валідол наприкінці матчу вболівальникам не знадобиться – фора 2 (-6). Казанці знову проведуть хорошу роботу в обороні, зробивши загальний рахунок бою відносно низьким (Всього менше 167,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0