МВА проти Самари. Матч двох новачків Єдиної Ліги ВТБ

У рамках 13-го туру Єдиної ліги ВТБ 2022/23 МБА зустрінеться з «Самарою» 29 листопада. Матч прийме паркет московської арени Баскет Холл. Місткість спортивного комплексу – 5000 місць.

Наші експертні прогнози та аналіз MBA проти Самари

MBA

Москвичі MBA добре прижилися в Єдиній Лізі ВТБ. Позаду вже 12 матчів і команда з балансом 8/4 наразі займає четверте місце. Вище в таблиці тільки баскетбольна еліта Росії (ЦСКА, УНІКС і Зеніт). В останніх шести турах змагань на рахунку МБА лише одна поразка (від Санкт-Петербурга). Столичні хлопці у відмінній формі, і не готові зупинятися на досягнутому.

Касаткін увійшов до символічної п'ятірки минулого туру. У Даниїла 24 очки проти ПАРМИ. В останній чверті молодий захисник за одну хвилину виконав три точні удари з-за дуги. Хлопець дуже крутий, це майбутня надія збірної Росії.

Хлопці MBA працюють в дуже агресивному атакуючому стилі. У середньому вони набирають 83,8 очка за матч. Це третій результат в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. Також зверніть увагу на командний стиль клубу. У москалів немає одного яскраво вираженого лідера. Вони працюють разом.

Самарська

команда в сезоні 2022/23 перейшла з Суперліги в основний чемпіонат. Крутий виклик для баскетболістів, але поки вони не зовсім справляються з новим для себе турніром. Зараз Самара посідає сьоме місце в турнірній таблиці (5/7), але явно не в хорошій формі. За останні п'ять турів клуб показав лише один позитивний результат. На початку сезону самарці виглядали пристойно, але згодом щось пішло не так.

Як подолати кризу? 100% робочого рецепту тут немає. Варто врахувати, що на складній ділянці графіка команду спіткала низка невдач. Є припущення, що нинішній склад Самари просто не виносить відносно високого рівня першості. Так, ці хлопці можуть бути середняками турніру, але вони не будуть серед лідерів. Самара займає шосте місце за набраними очками (78,4 за матч). Знову ж таки, цей результат близький до середнього по чемпіонату.

Влітку клуб підписав Марко Найта з АСВЕЛ. Хлопець одразу став найкращим снайпером команди (близько 16,6 за матч). Це третій показник в Єдиній Лізі ВТБ 2022/23. Також відзначимо його точність. Легіонер реалізовує близько половини своїх ударів з поля, включаючи удари з-за дуги. Класний трансфер, але потрібно більше таких угод. Поодинці американець не може витягнути самарців.

МВА проти Самари

Історія протистояння

У поточному сезоні ВТБ команди вже зустрічалися. Той бій відбувся шостого листопада. Баскетболісти МБА перемогли на виїзді з рахунком 82:74. У десяти надзвичайних матчах команд - 8:2 за позитивних результатів на користь Самари.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами на перемогу. Коефіцієнт на перемогу 1 становить 1,47, тоді як успіх гостей оцінюється в 2,75. Ставки на тотал менше 161,5 множаться на 1,9. Коефіцієнт на Total Over 161,5 становить 1,88. Якщо ви візьмете гандикап 1 (-9), ви можете збільшити свій банк у 2,38 рази. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сьогодні IBA потужніший за Самару. Тут не можна йти на компроміси. Домашня команда виграє принаймні за три атаки – перемога 1 і гандикап 1 (-9). Вони гратимуть у звичній манері гри, активно працюючи над нападом. Відвідувачі також іноді непогані попереду. Все це забезпечило б відносно великий рахунок на табло (Загальна сума понад 161,5) до фінальної сирени.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0