Зеніт – Самара. Зеніт нестримний у погоні за лідерами Єдиної Ліги ВТБ?

24 листопада на баскетбольному майданчику спорткомплексу «Сибур Арена» в Санкт-Петербурзі відбудеться матч 12-го туру Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 між місцевим «Зенітом» і приїхало в гості «Самарою».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – «Самара».

Зеніт

У минулому сезоні Єдиної ліги ВТБ команда вперше в історії стала чемпіоном. Було б непогано зараз захистити титул, але поки про це не йдеться. Зеніт має дві поразки в десяти матчах (третє місце). Пітерці програли УНІКСу та ЦСКА, тепер випереджаючи їх. В інших переможних зустрічах вони виглядали цілком гідно.

Влітку склад команди з берегів Неви змінився, можливо, зараз потрібен час, щоб баскетболісти якомога більше зігралися. Ніхто не сумнівається, що «синьо-біло-сині» вийдуть у плей-офф, але вже мало хто вірить у свій другий титул поспіль на турнірі. Нинішній «Зеніт», мабуть, здатний дійти до півфіналу чемпіонату, а то як вийде. Не варто забувати і про тренерський дар Паскуаля. Наставник дуже добре керує клубом. Цілком можливо, що найближчим часом «синьо-біло-сині» ще додадуть у ігровому плані.

В останньому матчі Ліги ВТБ 2022/23 «Зеніт» впевнено обіграв МБА, який чудово складається в цьому сезоні. Петербург впорався на відмінно, і цей бій назвали битвою тижня, хоча відчувалося, що це бій між лідером чемпіонату та його середняком.

Самара

«Самара» з балансом 5/6 зараз займає шосте місце в Єдиній лізі ВТБ. Результат непоганий, але варто зазначити, що наразі самарців чекає затяжний спад. Вони зазнали трьох поразок у чотирьох надзвичайних боях. Так, календар клубу в цей період турніру не найпростіший, але не варто скаржитися на це, якщо в планах є вихід у плей-офф.

Як діяти з Зенітом з поправкою на власний стан? На четвертому місці за очками за гру Найт Маркос (17,7 за гру). Цілком можливо, що попереду ви спробуєте покластися на його індивідуальні снайперські здібності. Йому, а також Теодору Джордану та Різ Ісайя добре допомагають партнери. Це також може допомогти. Томас Малкольм вміє надійно чистити щит, тут у нього є надійний друг - Енніс Джеймс, який теж непоганий в цьому компоненті. Взагалі потрібно розуміти, що клуби бувають дуже різного калібру. Об'єктивно у гостей дуже мало шансів на позитивний результат.

Зеніт – Самара

Історія протистояння

У спільній історії команд дві зустрічі. Перший відбувся в 2016 році в півфіналі Кубка Росії. У ньому перемога була на боці пітерців (81:71 вдома). Останній бій клубів відбувся 24 жовтня 2022 року в рамках поточного сезону Єдиної ліги ВТБ. У ньому удача знову була на боці "синьо-біло-синіх" (82:70 на виїзді).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Зеніт, який грає вдома, є явним фаворитом боротьби. Букмекери готові давати лише 1,12 на перемогу 1. Коефіцієнт на перемогу гостей – 6,6. Коефіцієнт на Total Under 155,5 становить 1,832. Ставки на подолання цієї планки очок також множаться на 1,91. Якщо зробити ставку на гандикап 1 (-15), ви можете збільшити свій банк у 2,2 рази. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Зеніт» виявиться дуже негостинним хлопцем. Господарі розіграють суперника і порадують публіку кількома красивими голами - Win 1 і Handicap 1 (-15). У «Самари» не буде іншого вибору, окрім як прийняти виклик і зіграти у відкритий м’яч (тотал понад 155,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0