Зеніт проти MBA. Розбірка у верхній частині таблиці Єдиної ліги ВТБ

21 листопада на баскетбольному майданчику спорткомплексу «Сибур Арена» в Санкт-Петербурзі розпочнеться матч 11-го туру Єдиної ліги ВТБ 2022/23 між місцевим «Зенітом» і столичним IBA.

Наші експертні прогнози та аналіз щодо Zenit проти MBA

Зеніт

Пітерський «Зеніт» впевнено виступає на турнірі, але не ідеально. Чинний чемпіон Єдиної ліги ВТБ на даний момент займає третє місце в турнірній таблиці, здобувши сім перемог у дев'яти зустрічах. Зеніт поступився лише ЦСКА та УНІКСу, які, відповідно, наразі йдуть вище у підсумковому протоколі. Оновлений склад петербуржців ще обігрується, і він обов'язково додасть по ходу сезону. Якщо говорити про склад «синьо-біло-синіх» на кінець листопада 2022 року, то він може перемогти всіх, крім дуже сильних конкурентів (рівня Євроліги). MBA не є одним із названих конкурентів.

Баскетболісти з берегів Неви регулярно входять до команди тижня Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Томас Вімбуш потрапив до крайньої символічної п'ятірки турніру. Він є героєм найважливішої і найважчої перемоги команди в Краснодарі в останньому матчі змагань. Хлопець того дня зробив дабл-дабл у 16 очок і десять підбирань, а також на його рахунку чотири перехоплення. Загалом яскравих баскетболістів у «Зеніті» вистачає на будь-якій з ігрових позицій. Крім того, не можна забувати, що команду очолює блискучий Паскуаль, який дуже добре виконує свою роботу.

MBA

Новачок турніру був зухвалим. Зараз москвичі посідають четверте місце в загальному заліку чемпіонату. Баскетболісти МБА здобули сім перемог у десяти зустрічах. У сезоні їх обіграли лише ЦСКА, УНІКС і ПАРМА. Якби не негативний результат з перм'яками, то все було б на 99% ідеально. До речі, в МВА немає жодного легіонера, і це дуже круто, але повертаючись до теми вищезгаданих поразок, варто сказати, що вони йшли одна за одною. Певний спад у колективі, на щастя, вже подолано.

Євген Воронов отримав місце в першій п'ятірці останнього туру Єдиної Ліги ВТБ. У матчі з "Єнісеєм" на його рахунку 23 очки, три передачі партнерам і стільки ж результативних перехоплень.

Зеніт проти MBA

Історія протистояння

Команди поки що мають лише один спільний матч у своїй історії. Він відбувся 17 вересня 2022 року в рамках півфіналу Кубка Гомеля. Пітерці в тій зустрічі були сильнішими (67:59), взявши три з чотирьох ігрових відрізків (19:13; 13:19; 18:12 і 17:15).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

«Зеніт» є одним із фаворитів турніру, і букмекери вірять у нього. Лише 1,19 ставиться на перемогу господарів. Перемога московської сторони оцінюється в 4,9. Ставки на тотал менше 157,5 множаться на 1,89. Прорив цього бару оцінюється в 1,87. Коефіцієнт на гандикап 1 (-9) становить 1,7. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Баскетболісти IBA дуже вражаюче виступають у першій частині турніру. Вони вправні, мотивовані та енергійні, але є деякі ігри, які вони ніколи не можуть виграти. Поїздка в Санкт-Петербург - саме такий випадок. Суперник, об'єктивно, перевершує москвичів класом. Гості програють (Перемога 1), але будуть активно намагатися повернутися в гру. Це забезпечить великі цифри на табло в підсумку (Тотал більше 157,5) і допоможе клубу уникнути абсолютно жорсткої поразки, хоча Мба однозначно відстане на трьох атаках пітерців - фора 1 (-9 ). Для москвичів цей результат буде негативним, але вони покажуть гідний баскетбол.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0