ЦСКА – Нижній Новгород. Чи перерветься безпрограшна серія «солдат»?

14 листопада столичний ЦСКА, який не знає поразок у цьому сезоні, прийме «Нижній Новгород» на паркеті «Крилатське Арени» в Москві в десятому матчі регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ 2022/23.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Нижній Новгород

ЦСКА

Команда очолює підсумковий протокол змагань. Позаду вже дев'ять матчів, а "солдати" все ще непереможні. У минулому турі ЦСКА зламав УНІКС, який раніше також не мав жодної осічки в чемпіонаті. Москвичі перебувають у відмінній формі і вже зараз повинні вважатися головним претендентом на трофей цього сезону.

У недавньому матчі проти Казані перемогу "солдатам" здобули троє гравців. Мілутінов набрав 24 очки (вісім кидів з гри з 11 спроб), зробив 12 підбирань і зробив один ефектний блок-шот. Швед набрав 20 очок, віддав дев'ять результативних передач і зібрав п'ять м'ячів на щиті. Мур, який почав зустріч на лаві запасних, набрав 21 очко супернику в рингу, зробив два підбирання і віддав пару передач. Це потужно. Лідери ЦСКА перебувають у відмінній формі, від них варто чекати яскравої статистики і надалі.

Нижній Новгород

Команда намагається потрапити в зону плей-офф. Зараз у неї п'ять перемог після дев'яти зустрічей в Єдиній Лізі ВТБ. Це сьоме місце в таблиці. Нижчани почуваються добре, конкуруючи з тими, хто йде нижче в загальному заліку, і явно не витягують рівня суперників, які претендують на високі позиції за підсумками сезону. Виявляється, у майбутній грі у них величезні проблеми.

Лав Джеремейн вміє набирати очки (трохи більше 16 в середньому за матч - четвертий результат на турнірі). Він спробує стати лідером атак HH у битві з ЦСКА. Хвостов в ТОП-10 за асистами. Це також може допомогти. Бабурін добре вміє перехоплювати. Нижегородці йдуть на Москву воювати. Їм є що запропонувати супернику. Вони не є фаворитами матчу, але є претендентами на перемогу. Відзначимо, що поки що баскетболісти зі столиці заходів мають від'ємну різницю очок на турнірі.

ЦСКА – Нижній Новгород

Історія протистояння

В Єдиній лізі ВТБ 2021/22 клуби перетиналися п'ять разів. Спочатку «армійці» в регулярному чемпіонаті двічі перемогли «Нижню» (92:72 на виїзді і 80:72 вдома), а потім виграли серію в першому раунді плей-офф турніру (72:64 і 91:89 на своїй території і 88:75 на виїзді). Влітку москвичі добилися чергового успіху в парному розіграші Кубка Гомеля (96:60). У десяти надзвичайних битвах команд – 9:1 за позитивними результатами на користь «червоно-синіх». У травні 2021-го «Нижній» переміг у цьому відрізку ЦСКА (76:72 вдома).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

ЦСКА є абсолютним лідером російського баскетболу. Так вважають букмекери. Навіть ставки на результат матчу не приймаються, так як тут все дуже зрозуміло, як кажуть букмекери. Коефіцієнт на Total Under 160,5 становить 1,84. Коефіцієнти 1,9 перемогти цього. Гандикап 1 (-25) сплатить 2,17. Якщо ви ставите «Так» на перемогу у всіх чвертях, ви можете зробити ставку в 2,27 рази більше свого банку. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ЦСКА впевнено розгромить Нижній Новгород з гандикапом 1(-25) і візьме всі чотири гри. «Армійцям, впевненим у рахунку, буде трохи не вистачати в обороні, тому підсумкові цифри наприкінці матчу будуть відносно великими – Тотал більше 160,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0