УНІКС – Зеніт. Головний матч грудня Єдиної Ліги ВТБ

11 грудня 2022 року казанський УНІКС прийматиме пітерський «Зеніт». Це матч 16-го туру регулярного чемпіонату Єдиної Ліги ВТБ 2022/23. Зустріч відбудеться на паркеті арени Баскет Холл у столиці Татарстану.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Зеніт

УНІКС

Казанський клуб займає друге місце в чемпіонаті. На його рахунку 13 перемог у 15 матчах Єдиної ліги ВТБ 2022/23. Цього сезону УНІКС програв лише ЦСКА. В принципі, це прийнятно, тому виступи команди на змаганнях можна назвати близькими до ідеальних. Відзначимо, що на початку жовтня клуб з Татарстану вже перемагав на своїй території хлопців з Санкт-Петербурга.

В останньому матчі проти «Енісея» Макон був дуже хороший. Найпродуктивнішу зустріч він провів у ВТБ. У Деріла 27 очок у кошик суперника (100% точність двоочкових кидків (дев'ять з дев'яти) і п'ять з семи з-за дуги). Крім того, захисник зробив три передачі та показав ефективність у 32 очки, провівши на паркеті трохи менше 29 хвилин.

У жовтневому матчі проти «Санкт-Петербурга» у складі УНІКСа кращими на паркеті були: Дімітрієвіч, Рейнольдс, Лабері, Браун і Хантер. Можливо, варто знову зробити ставку на цих хлопців, адже навіщо ремонтувати те, що добре працює?

Зеніт

У минулому мезоні "синьо-біло-сині" вперше у своїй історії взяли титул. Зараз його хотіли б захистити, але зробити це буде важко, хоча «Зеніт» йде сильним. Зараз він займає третє місце в турнірній таблиці з балансом 12/2. Пітерці програли в матчах ЦСКА та УНІКСу. Виходить, що «Зеніт» хороший, але не кращий в нинішній Єдиній Лізі ВТБ? Не варто вішати ярлики, але це саме так виглядає.

Зеніт добре розігрівся перед цією зустріччю в ПАРМІ (91:60). У цій грі Ертель набрав 27 очок і зробив шість асистів. Хомслі закинув у кільце суперника 17 очок, чотири рази асистував партнерам і зібрав сім м'ячів на щиті. Кулагін зробив дев'ять підбирань, а також у нього п'ять передач і шість очок. У «Петербурзі» багато яскравих особистостей у складі, але ви повинні розуміти, що з УНІКСом, при всій повазі до оборонних навичок «Пермі», показати свою майстерність буде набагато складніше.

УНІКС – Зеніт

Історія протистояння

У сезоні 2022/23 команди вже розібралися в Єдиній Лізі ВТБ. УНІКС виграв цей матч на виїзді з рахунком 82:79. Раніше влітку петербуржці розгромили казань у товариському матчі (75:67). У Лізі ВТБ 2021/22 клуби змагалися шість разів. По-перше, вони двічі перетиналися в регулярному сезоні (обидва матчі пішли в актив команди з берегів Неви). Тоді «Зеніт» виграв серію проти УНІКСа в півфіналі (3:1).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже цікавий поєдинок між приблизно рівними суперниками, судячи з турнірної таблиці. Букмекери не бачать явного фаворита в майбутній зустрічі, хоча невелика перевага на користь казанців є. На господарів дають 1,60, а на перемогу гостей – 2,25. Коефіцієнт на Total Under 160,5 становить 1,88. Прорив цього показника також оцінюється в 1,88. Ставка на гандикап 1 (-3) множиться на 1,77. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ЦСКА незмінно хороший. Він має глибокий загін, який витримав випробування часом. Новачків у команді небагато, і вони добре вписуються у склад. Це не стосується УНІКСу. За літо прийшло багато баскетболістів. Вони дуже хороші, але їм потрібен час, щоб звикнути. Це неймовірно важливий момент у битві проти сильних суперників. ЦСКА переможе (Перемога 2). Виграш буде не надто великим, але й Валідол наприкінці матчу вболівальникам не знадобиться – фора 2 (-6). Казанці знову проведуть хорошу роботу в обороні, зробивши загальний рахунок бою відносно низьким (Всього менше 167,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0