Монако проти Барселони. Прогноз на матч Євроліги

У минулому сезоні "Монако" двічі програв "Барселоні". Чи вдасться каталонцям знову перемогти монегасків у матчі 14 грудня? Ставки та прогноз на матч дадуть відповідь на запитання.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монако" проти "Барселони".

Монако

"Монако" знову ніхто не може зупинити. Підопічні Обрадовіча виграли вже сім поєдинків поспіль. В останніх протистояннях червоно-білі не залишили шансів АСВЕЛу (97:78), а також обіграли Реал (95:94) і Булонь-Левалуа (95:82).

Монако поки що програв лише один матч у Євролізі. Наприкінці листопада підопічні Обрадовіча вдома програли "Фенербахче" (93:96). У решті чотирьох матчів команда перемогла.

Барселона

Минулого тижня Барселона знову дала асічку. Цього разу каталонці вдома поступилися АСВЕЛУ (74:75). Як не намагався Нікола Міротич, його зусилля не принесли бажаного результату.

На виїзді каталонцям буде не так легко, як вдома. За межами свого міста підопічні Шарунаса Ясікевюча діють трохи гірше. Наприклад, цього сезону вони встигли програти на виїзді «Анадолу Ефес» і «Жальгірісу».

Монако проти Барселони

Прогноз підсумків гри

Барселона в останніх матчах на виїзді виглядала не найкращим чином. Каталонці програли Жальгірісу та Анадолу Ефес. Крім того, вони з великими труднощами перемогли берлінську «Альбу». Віримо, що у Монако будуть всі шанси на перемогу. Проте червоно-білі демонструють відмінну гру на своєму майданчику.

Наш прогноз - перемога Монако з коефіцієнтом 2,05 в 1xbet. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

«Монако» — дуже продуктивна команда. Особливо вдома. Набрати понад 80 очок для підопічних Обрадовіча – зовсім не проблема. Вважаємо, що господарі змусять гостей діяти швидко.

Другий прогноз - це загальна сума понад 159,5 балів за 1,63.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0