УНІКС – Нижній Новгород. У цьому матчі все визначено?

У 17-му турі Єдиної ліги ВТБ 2022/23 УНІКС зіграє з Нижнім Новгородом 18 грудня. Зустріч відбудеться на паркеті арени Баскет Холл у столиці Татарстану.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Нижній Новгород

УНІКС

Команда не зупиняється і мчить вперед. Вона не хоче відставати від ЦСКА. На жаль, УНІКС у цьому сезоні вже двічі програвав ЦСКА, але інших поразок у цьому сезоні клуб не має. На даний момент казанці займають друге місце в турнірній таблиці чемпіонату з балансом 14/2. До речі, команда з Татарстану вже провела пару матчів на турнірі проти «Зеніту» (чинного чемпіона), і в обох випадках УНІКС був сильнішим. Це привід для гордості та заявка на великі цілі в Лізі ВТБ 2022/23.

Одна із зазначених зустрічей була для Казані екстремальною. У ньому найрезультативнішим баскетболістом став Джален Рейнольдс (26 очок і шість підбирань). Ненад Дімітрієвіч має скромний дабл-дабл з 11 очок у кошику та десяти передач. Луїс Лабері ледь не досяг такого ж збору (десять очок і дев'ять підбирань). Найкращий бомбардир Єдиної Ліги ВТБ 2022/23 (Мейкон Деріл) пропустив цей бій через травму. Можливо, він і не буде грати з HH, оскільки це особливо не потрібно.

Нижній Новгород

Зараз клуб знаходиться в зоні плей-офф, але з нинішнім рівнем турніру і кількістю команд в ньому потрібно дуже постаратися, щоб бути нижче вісімки. На даний момент HH знаходиться на шостому рядку в загальному заліку, здобувши дев'ять перемог у 16 матчах. Три зустрічі поспіль команда не має поразок. Водночас цю серію успіхів не варто переоцінювати, адже суперниками тут були команди, які посіли дев’яте, десяте та останнє місця.

Такий рівень Нижнього Новгорода. Вони кращі за аутсайдерів, але в матчах з лідерами змагань їм нема за що ловити. Повернемося до першої гри з УНІКСом цього сезону. Тоді Джермейн Лав-Робертс провів на паркеті майже 23 хвилини і за цей період набрав лише десять очок. Інші баскетболісти HH мали ще скромніші успіхи.

Якщо говорити про останню гру клубу проти «Єнісею», то тут все яскравіше. Найрезультативнішим був Драган Апіч. Він набрав 19 очок, Іван Стребков - 12, Олександр Чадов і Євген Бабурін набрали по 11 очок. Нікола Ребіч вийшов з лави запасних і відправив супернику дев'ять очок у кільце. Виявляється, для хлопців з HH є велика різниця, з ким грати.

УНІКС – Нижній Новгород

Історія протистояння

13 жовтня 2022 року команди вже перетиналися в регулярному чемпіонаті Єдиної Ліги ВТБ поточного сезону. Той бій відбувся в Нижньому Новгороді. У ньому сильнішими виявилися гості з рахунком 75:57. Раніше казанці взяли ще шість матчів у парах. Баскетболісти HH в останній раз обіграли УНІКС на початку 2019 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

УНІКС є фаворитом на перемогу. За перемогу господарів букмекери платять лише 1,06. За перемогу «Нижнього Новгорода» їм готові дати 9,9. Коефіцієнт на Total Under 155,5 становить 1,84. Якщо взяти це обмеження, ви можете помножити свої гроші на 1,9. За гандикап 1 (-15) вони платять 1,7. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Немає інтриги. УНІКС кращий за «Нижній Новгород» за будь-якими параметрами, плюс підтримка домашнього вболівальника, і ви здобули розгромну перемогу домашньої команди – Перемога 1 і гандикап 1 (-15). Тепер, коли в руках у них перемога, «Казань» почне наполегливо працювати на радість своїх уболівальників, забиваючи багато голів і не дуже піклуючись про міцну гру в обороні. Підсумковий рахунок гри буде відносно високим - Тотал більше 155,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0