Торпедо Нижній Новгород – Нафтохімік. Чи продовжать автовиробники свою переможну серію?

Нижньогородське Торпедо завершить серію домашніх ігор поєдинком з нижньокамським Нафтохіміком. Зустріч відбудеться 24 грудня на льоду Нагірного КРЦ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Торпедо Нижній Новгород – Нафтохімік

«Торпедо» Нижній Новгород

«Нижній Новгород» в літнє міжсезоння здивував багатьох, довіривши тренерське крісло Ігорю Ларіонову, для якого робота в «Торпедо» стала дебютом на посаді клубного тренера. Ризик виправдався, Ларіонов зробив ставку на атакувальний стиль гри і не програв. Маючи один із наймолодших складів у Лізі, автозаводці не побоялися більш титулованих суперників, здобувши вже на старті чемпіонату низку значних перемог. Час від часу підводив захист, але до листопада тренерському штабу Ігоря Ларіонова вдалося впоратися з цією проблемою.

Таким чином автозаводці підійшли до перерви в чемпіонаті серед найкращих команд Західної конференції, обігравши при цьому столичних армійців з рахунком 4:2. Перерва не охолодила запалу ніжинських хокеїстів, і команда продовжила перемагати, цього разу здобувши дві перемоги поспіль на домашньому льоду. У свою чергу перемогла «Северсталь» з рахунком 3:2 і «Витязь» під Москвою з рахунком 4:0. Зараз торпедівці вже четверті на Заході з 53 набраними очками, поступаючись лише двом армійцям і ярославському «Локомотиву».

Нафтохімік

На тлі підйому ніжинського «Торпедо» гра «Нафтохіміка» виглядає абсолютно сіро і нудно. Якщо на дорослому рівні ніжинська молодь встигла відстрілятися, то такий темп керівництва Нафтохіміка поки абсолютно не працює. Проблеми почалися ще на початку сезону, коли «Нафтохімік» програв десять матчів поспіль. Тим не менш, надалі підопічні Олега Леонтьєва змогли повернутися в кубкову боротьбу, максимально наблизившись до омріяного восьмого місця.

Перед паузою в чемпіонаті Нафтохімік провів гідний ігровий відрізок, здобувши три перемоги в п'яти зіграних матчах. Серед переможених – магнітогорський «Металург», один із лідерів Східної конференції. Півторатижнева перерва пішла Нафтохіміку на шкоду, після паузи підопічні Олега Леонтьєва програли два матчі поспіль, а обидві зустрічі Нафтохімік провів на домашньому льоду. Спочатку нижньокамчани програли «Барису» з рахунком 1:3, а потім несподівано програли «Куньлуню» з рахунком 2:3, що значно знизило власні шанси на потрапляння в плей-офф. Тепер "Нафтохімік" замикає турнірну таблицю Східної конференції, відстаючи від омріяного восьмого місця на чотири очки з 36 очками.

Торпедо Нижній Новгород – Нафтохімік

Статистика

Автозаводці досить успішно проводять домашні матчі проти Нафтохіміка, здобувши 8 перемог в останніх 10 матчах. Остання перемога «Нафтохіміка» в Нижньому Новгороді датована лютим 2019 року, коли гості перемогли в овертаймі з рахунком 3:2. Єдина зустріч у поточному сезоні відбулася 12 вересня в Нижньокамську, і тоді торпедівці у запеклій боротьбі здобули перемогу над Нафтохіміком з рахунком 3:2. Загалом у КХЛ команди зустрічалися 36 разів, «Торпедо» здобуло 19 перемог, а «Нафтохімік» виграв 17 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку букмекера, шанси на перемогу господарів набагато вищі, чистий виграш Торпедо в основний час можна прийняти за 1,9. Для порівняння, перемога Нафтохіміка закладена з коефіцієнтом 3,65, нічия – 4,0. Що стосується очікуваної ефективності, то тут 1xbet цього разу пропонує наступні котирування: Тотал більше (4,5) - 1,59, Тотал менше (4,5) - 2,31. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Пауза в чемпіонаті по-різному вплинула на команди. Торпедівці здобули дві домашні перемоги поспіль, а «Нафтохімік» теж двічі поступився вдома. Як показали ці матчі, суперники підходять до очної гри в зовсім іншому ігровому стані. Гра «Торпедо» в обороні стабілізувалася, а «Нафтохімік» знову став нагадувати себе у вересні, коли в нього буквально все валилося з рук. Наш прогноз – перемога Торпедо в основний час з коефіцієнтом 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0