Салават Юлаєв - Автомобіліст. Як складеться візит лідера конференції до Уфи?

У понеділок, 26 грудня, уфімський «Салават Юлаєв» на домашньому льоду прийме лідера Східної конференції єкатеринбурзький «Автомобіліст».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Салават Юлаєв проти Автомобіліста

Салават Юлаєв

«Салават Юлаєв» у своєму нинішньому стані є одним із найбільш непередбачуваних клубів КХЛ, здатним як провести серію чудових матчів, так і з тріском провалити певний відрізок чемпіонату. Команда вже провально стартувала, потім майже ідеальний жовтень, в середині листопада послідувала чергова невдача з шістьма поразками поспіль, з якої підопічні Віктора Козлова благополучно вийшли лише ближче до паузи в чемпіонаті. Впевнені перемоги в Омську над «Авангардом» 3:1 і в Новосибірську над «Сибіром» 6:3, здавалося б, повинні були надати команді додатковий поштовх, але насправді цього не сталося.

Календар був на користь уфимців, дозволивши «Салавату» після паузи провести вдома чотири матчі поспіль. Результат поки досить скромний – три очки з шести можливих. У грі з омським «Авангардом» уфимці зуміли взяти одне очко, програвши в овертаймі з рахунком 1:2. Потім послідувала розгромна поразка від «Амура» з рахунком 1:5, а «Салават» у цьому сезоні вдома ще не програвав настільки гучно. Частково реабілітуватися перед своїми вболівальниками їм вдалося в наступному матчі, в якому уфимці обіграли «Адмірал» з рахунком 5:3. Після цієї перемоги «Салават Юлаєв» знову повернувся на п'яте місце, обійшовши той же «Адмірал» у турнірній таблиці Східної конференції.

Автомобіліст

Не допомогла уральцям і пауза в чемпіонаті, яка вибила команду з переможного ритму. Лише одна поразка в останніх тринадцяти матчах до паузи в чемпіонаті, а після перерви відразу дві поразки поспіль. Причому, як і «Салават Юлаєв», «Автомобіліст» програв у домашніх матчах, хоча підопічні Миколи Заварухіна в цьому сезоні в Єкатеринбурзі виглядають чудово. Невдалими виявилися матчі проти «Сибіру», поразка 0-4, і «Адмірала», якому «Автомобіліст» поступився з рахунком 2-3.

Дві осічки поспіль не особливо вплинули на турнірну таблицю «Автомобіліста», команда з Єкатеринбурга продовжує очолювати турнірну таблицю Східної конференції, маючи певний очковий запас перед найближчими переслідувачами. Зараз у «Автомобіліста» 59 очок у 41 зіграному матчі, а «Металург», який йде на другому місці, зіграв на один матч більше, набравши 57 очок.

Салават Юлаєв - Автомобіліст

Статистика

Незважаючи на лідерство «Автомобіліста» на Сході, ігри з «Салаватом» стали справжнім каменем спотикання для «Уралу» цього сезону. Команди зустрічалися двічі, і обидва рази сильнішим виявився уфимський клуб. У жовтні «Салават Юлаєв» переміг на виїзді з сухим рахунком 4:0, а потім додав домашню перемогу, обігравши наприкінці листопада на власних уболівальниках «Автомобіліст» з рахунком 3:2. Щодо загальної статистики очних зустрічей у КХЛ, то невелику перевагу за кількістю перемог має «Салават», який переміг у 22 матчах. В активі «Автомобіліста» 19 перемог, а в Уфі «Урал» не може перемогти вже чотири матчі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Досить несподівано, але фаворитом майбутнього матчу, на думку 1xbet, є уфімський клуб. Коефіцієнт на перемогу «Салавата Юлаєва» в основний час становить 2,28, тоді як на можливу перемогу «Автомобіліста» – 2,90. З останніх 10 матчів цих команд між собою 5 завершилися виявленням сильнішого в овертаймі, можна зробити ставку на чергову нічию з коефіцієнтом 3,7. Що стосується котирувань загальної результативності, помітний ухил у бік великої кількості пропущених голів: Тотал більше (4,5) - 1,68, Тотал менше (4,5) - 2,16. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди не найкращим чином увійшли в чемпіонат після півторатижневої паузи, але якщо «Салават» має набрані очки, то «Автомобіліст» поки тільки програє. У «Уралу» перестала діяти атака, зіркові форварди мовчать, забивши лише два голи в двох програних матчах. Постійно так тривати не може, тому Мейшеку, Да Кошті, Голишеву слід очікувати результативного прориву в наступних матчах. Наш прогноз – індивідуальний тотал автомобіліста понад 2,5 з коефіцієнтом 2,37.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0