ЦСКА – Локомотив. Чи візьмуть армійці реванш за нещодавню поразку в Ярославлі?

Столичні армійці завершать календарний рік домашнім матчем проти ярославського «Локомотива». Зустріч із залізничниками відбудеться 30 грудня на льоду столичної Арени ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Локомотив».

ЦСКА

Армійці потрапили в невигідну ситуацію, зігравши волею календаря тиждень з усіма лідерами Західної конференції. Результати не були вражаючими. Виплеснувши всі емоції в переможному матчі в Санкт-Петербурзі, столичні хокеїсти в наступних двох матчах відверто виглядали слабко, закинувши лише по одній шайбі у ворота ярославського «Локомотива» і московського «Динамо». У підсумку поразка в Ярославлі 1-3 і чергова осічка в столичному дербі з земляками «Динамо» 1-2.

Становище армійців ускладнене травмами провідних хокеїстів. Таким чином, тренерський штаб ЦСКА був змушений тривалий час обходитися без ключового захисника Даррена Дітца, а також нападаючих Віталія Абрамова, Данила Юртайкіна, Антона Слєпишева. Намагаючись вирішити ці кадрові проблеми, армійці активно провели останній тиждень трансферного вікна, зумівши укласти взаємовигідну угоду з омським «Авангардом», в результаті чого до складу приєдналися словацький захисник Крістіан Ярош і форвард Володимир Брюквін. ряди столичного клубу. У протилежному напрямку – захисник Богдан Киселевич, який помітно здався цього сезону. Дві поразки поспіль не дозволили армійцям повернути друге місце на Заході,

Локомотив

Залізничники сповна скористалися проблемами прямого конкурента, закріпившись на другому місці в турнірній таблиці Західної конференції. У «Локомотива» 62 очки, відставання від лідера СКА велике – 11 очок, тому головне завдання на даний момент – зберегти другу позицію, яка забезпечить Ярославлю легший шлях до Кубка. За спиною "Локомотива" стоять одразу три клуби - ЦСКА, московське "Динамо" та ніжинське "Торпедо". На даний момент відставання «Локомотива» від переслідувачів становить п'ять очок, тому про гарантоване срібло на Заході говорити не доводиться.

На користь «Локомотива» говорить чудова форма команди, що підтверджують результати останніх матчів. Після перерви в чемпіонаті залізничники тільки виграють, і всі чотири перемоги здобуті в основний час. «Локомотив» по черзі переміг «Сочі» 2:1, «Ак Барс» 2:1, ЦСКА 3:1 і «Спартак» 2:1. Привертає увагу чудова гра в захисті, останні п'ять ігор поспіль «Локомотив» не пропускає більше одного м'яча за матч.

ЦСКА – Локомотив

Статистика

Очний поєдинок тижневої давнини, що відбувся в Ярославлі, очікувано вийшов в'язким, не насиченим гострими моментами. У такому хокеї «Локомотив» почувається як риба у воді, що підтвердив підсумковий рахунок – 3:1 на користь господарів. Ця перемога стала другою для залізничників, у листопаді вони обіграли в Москві ЦСКА з рахунком 3:2. В армійського клубу теж є своя перемога. 11 вересня ЦСКА з незмінним рахунком 3:2 переміг у Ярославлі «Локомотив». Загалом у КХЛ суперники зустрічалися 57 разів, у "Локомотива" 23 перемоги, у армійців - 34.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Незважаючи на відчутні проблеми армійського клубу, букмекерська контора віддає перевагу господарям у майбутньому матчі, пропонуючи ЦСКА перемогу в основний час із коефіцієнтом 2,11. Варіант з перемогою «Локомотива» можна прийняти за 3,35, аналогічний коефіцієнт 3,6 і нічию наприкінці основного часу. Граничний тотал КХЛ у 4,5 голи цього разу представлений у таких лапках: Тотал більше (4,5) — 2,03, Тотал менше (4,5) — 1,78. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рівень суперників порівнянний, тому вважати якусь із команд однозначним фаворитом не варто. Тому пропонуємо звернути увагу на виступи команд, де напрошується ставка на тотал менше. У залізничників найкращий захист чемпіонату, армійці в останніх матчах відчувають серйозні проблеми в атаці, тому все йде до того, що кожен гол, забитий у цьому матчі, буде на вагу золота. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0