Вашингтон проти Монреаля. Прогноз на матч НХЛ

Вашингтон 1 січня спробує повернутися до серії перемог і обіграти Монреаль на домашньому льоду. Чи допоможе підтримка вболівальників столичним здобути два очки?

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Вашингтон – Монреаль

Вашингтон

Вашингтон увійшов до зони плей-офф, хоча більшу частину сезону перебував поза вісімкою кращих. Команда набрала оптимальну форму і почала заробляти очки буквально в кожному матчі. Нагадаємо, що в п'яти попередніх зустрічах з шести вона святкувала успіх і поступилася лише в останньому протистоянні "Оттаві" з рахунком 3:4 в овертаймі.

До цього «Кепіталз» впевнено обіграли «Вінніпег» (4:1) і «Рейнджерс» (4:0). Варто зазначити, що «Кепіталз» вже тривалий час не поступаються у двох матчах поспіль на своєму льоду, тому велика ймовірність, що в найближчій зустрічі вони візьмуться разом і здобудуть перемогу.

Монреаль

Монреаль залишається одним із аутсайдерів Східної конференції, набравши 33 очки. На даний момент від восьмого місця клуб відстає на 11 очок. Крім того, команда майже завжди йде в програшну серію і перемагає, як правило, в матчах з аутсайдерами.

У попередніх трьох зустрічах на виїзді канадці програли Далласу (2:4), Тампі (1:4) і Флориді з рахунком 2:7 і пропустили не менше чотирьох м'ячів у кожному випадку. Найбільш провальними у виступі "триколірних" є другий і третій періоди, коли вони занадто багато дозволяють супернику.

Вашингтон проти Монреаля

Статистика

  • ІТ "Монреаль" менше 2,5 голів - канадці забили менше трьох голів в останніх п'яти матчах;
  • 1 період: тотал менше 1,5 м'яча - в останніх трьох поєдинках за участю господарів перший період виявився безрезультатним.

Прогноз підсумків гри

На нашу думку, "Вашингтон" отримає два очки в основний час. "Монреаль" зараз занадто слабкий, щоб нав'язати "столицям" напружену боротьбу на виїзді. Крім того, минулі матчі між клубами зазвичай завершувалися на користь господарів з різницею в кілька м'ячів. Думаємо, цього разу «Кепіталз» впевнено розправляться з аутсайдером.

Наша ставка - перемога "вошей" з азіатським гандикапом (-1,5) по шайбах з коефіцієнтом 1,82 в 1xbet. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

"Монреаль" в останніх матчах демонстрував слабку результативність і зазвичай не відрізнявся більш ніж двома м'ячами. "Вашингтон" у трьох поєдинках з чотирьох не дозволив суперникам забити три голи. Виходячи з цього ми робимо ставку на індивідуальний тотал гостей.

Ми беремо індивідуальний тотал Монреаля менше 2,5 голів з коефіцієнтом 1,70 у букмекерській конторі 1xbet.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0