Сибір проти Авангарду. Хто виявиться сильнішим у сибірському протистоянні?

Сусіди по турнірній таблиці Східної конференції новосибірська Сибір і омський Авангард 5 січня визначать найсильнішого в очному протистоянні. Гра пройде в Новосибірську, на льоду місцевої «Сибір Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз Сибір проти Авангарду

Сибір

Сибіряки можуть зарахувати першу частину чемпіонату, за своїми ігровими якостями вони цілком відповідають рівню лідерів конференції. По-перше, це традиційно надійна гра в обороні, наставник «Сибіру» Андрій Мартем'янов не став винаходити щось нове, зробивши серйозний акцент на оборонних схемах. Поки що така ставка працює непогано, у «Сибіру» 107 пропущених голів, що є третім показником серед усіх команд Східної конференції.

Певний ігровий спад у новосибірському клубі намітився в першій половині грудня, коли команда з тріском провалила два домашніх матчі проти челябінського «Трактора» 2:4 і уфімського «Салавата Юлаєва» 3:6. На допомогу команді прийшла півторатижнева пауза в чемпіонаті, після якої «Сибір» здобула три перемоги в п'яти матчах, двічі обігравши лідера конференції «Автомобіліст» з рахунком 4:0 і 1:0, а також розгромивши магнітогорський «Металург» з рахунком 3-2 на дорозі. Такий ударний відрізок дозволив «Сибіру» наблизитися до трійки лідерів Східної конференції, розташувавшись із 57 набраними очками на четвертому місці. Від лідируючого «Автомобіліста» підопічних Андрія Мартем'янова відокремлюють лише п'ять очок.

Авангард

Трійку лідерів Східної конференції замикає омський «Авангард», випереджаючи «Сибір» лише на одне очко. Омські мають 58 очок і чудові перспективи кинути виклик «Автомобілісту» та «Металургу» в боротьбі за фінальне чемпіонство на Сході. Для цього є всі передумови, саме «Авангард» є найпрогресивнішим клубом за підсумками регулярного сезону. Це підтверджують і цифри - омський клуб пройшов відрізок останніх 25 матчів з абсолютно найкращим результатом в Лізі, набравши 42 очки з 50 можливих в цьому турнірному інтервалі. Для порівняння, маючи другий показник, ярославський «Локомотив» за ті ж 25 матчів набрав лише 36 очок. Омськ продовжує чергову переможну серію, налічуючи до цієї хвилини шість ігор поспіль.

Крім відмінної гри, омські гравці зуміли відзначитися на трансферному ринку, провівши досить гучний для вітчизняного хокею обмін з московським ЦСКА. До Москви вирушили форвард Володимир Брюквін, який забив 7 голів за «Авангард» у поточному чемпіонаті, і словацький захисник Крістіан Ярош. Навпаки пішли досвідчений захисник Богдан Киселевич, який має досвід виступів за збірну, і його молодий колега Дмитро Алексєєв.

Сибір проти Авангарду

Статистика

У поточному чемпіонаті суперники зустрічалися тричі, і наразі кожна гра завершувалася перемогою господарів. На старті чемпіонату, у вересні, "Сибір" вдома в овертаймі розгромила омську команду, вигравши з рахунком 3:2. Авангард відповів на це двома своїми домашніми перемогами, 2-1 у жовтні та 3-2 у листопаді. Загалом історія взаємовідносин цих двох клубів у КХЛ налічує 57 матчів, з яких «Сибір» виграв 18, а «Авангард» був сильнішим у 39 матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Домашній лід не робить Сибір фаворитом майбутнього матчу, за даними 1xbet більше шансів на перемогу у Омська, про що свідчать котирування на результат матчу: перемога Сибіру - 2,55, нічия - 3,75, перемога Авангарда - 2,55 . Щодо результативності, то тут межа тоталу КХЛ 4,5 встановлена з такими коефіцієнтами: Тотал більше (4,5) – 1,97, Тотал менше (4,5) – 1,84. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рівень суперників порівнянний, вища індивідуальна майстерність хокеїстів «Авангарду» нівелюється фактором домашнього льоду «Сибіряка». Тому в даному випадку пропонуємо звернути увагу на гру однієї з команд, а саме «Авангарду». Омськам доведеться зіграти проти одного з найкращих захисних ліній Ліги, в середньому «Сибір» пропускає трохи більше двох голів за гру. Показники особистих зустрічей цього сезону лише підтверджують ці дані, в кожному з трьох зіграних матчів «Авангард» в основний час жодного разу не забивав «Сибіру» більше двох голів. Наш прогноз: індивідуальний тотал «Авангарду» менше 2,5 з коефіцієнтом 1,66.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0