Салават Юлаєв – СКА. Як складеться візит лідера чемпіонату до Уфи?

У п'ятницю, 6 січня, "Салават Юлаєв" проведе домашній матч проти одноосібного лідера чемпіонату - пітерського СКА. Центральна зустріч ігрового дня пройде на льоду «Уфа-Арени».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Салават Юлаєв» – СКА

Салават Юлаєв

У жовтні був момент, коли уфимський клуб після серії вдалих матчів вирвався в лідери Східної конференції, продемонструвавши відмінну гру. Закріпитися у верхній частині турнірної таблиці «Салавату Юлаєву» не вдалося, до листопада уфимці потрапили в серйозну функціональну яму, частіше програючи, ніж набираючи очки. У грудні справи уфимського клубу дещо покращилися, але поки про колишню стабільність говорити не доводиться. «Салават» має помітний ухил в обороні, за кількістю пропущених м’ячів команда входить до числа кращих у чемпіонаті, а ось за забитими не потрапляє навіть у десятку. Певною мірою переломити ситуацію може серйозно травмований у стартовому матчі чемпіонату американський нападаючий Хо-Санг, але він поки не готовий вийти на лід.

Тим не менш уфімці виграли перший матч наступного року. Крім того, був обіграний один з лідерів Західної конференції, який займає друге місце, ярославський «Локомотив». Більшу частину матчу уфімці були в ролі наздоганяючих, пропустивши шайбу в кінцівці першого періоду, але відмінна робота в більшості дозволила «Салавату» взяти такі необхідні два очки. При грі в більшості «Салават» забили Хмелевський і Науменко. Після цієї перемоги підопічні Віктора Козлова повернулися на четверте місце на Сході, маючи 57 очок, набравши 5 очок від лідируючого «Автомобіліста».

СКА

Пітерський клуб продовжує залишатися найстабільнішою командою нинішнього чемпіонату, не дозволяючи собі тривалих безрезультатних смуг вже протягом чотирьох місяців. Є локальні невдачі, але вони абсолютно не впливають на загальну гру пітерців у цьому сезоні. Підопічні Романа Ротенберга повним ходом мчать до чемпіонства за підсумками регулярного сезону, і лише якесь диво чи власна розхлябаність може позбавити пітерців цього.

Саме розслабленням слід пояснити дві поразки пітерців в останні дні минулого року. СКА програв у Москві ЦСКА з рахунком 1:3, а потім провів запеклу перестрілку з підмосковним «Витязем», програвши в підсумку 5:6. Всі питання про можливу кризу зняв вже перший матч пітерців у новому році, який вони зіграли в Челябінську проти місцевого «Трактора». Переконлива перемога з рахунком 9-3, три голи Дмитра Яшкіна, по три результативні передачі Микити Гусєва та Олександра Нікішина - петербуржці вкотре довели, що зараз вони найкращі в КХЛ. Про це свідчать і цифри, перше місце в чемпіонаті, 76 набраних очок, випередження найближчого конкурента на 11 очок.

Салават Юлаєв – СКА

Статистика

Гра між СКА та «Салаватом Юлаєвим» 3 вересня стала першою для обох суперників у нинішньому чемпіонаті. Основний час не виявив переможця - 2:2, а перемогу пітерцям приніс Дамір Жаф'яров, який дебютував у цьому матчі у складі СКА. Майбутня зустріч стане ювілейною, тридцятою для суперників, зіграних у КХЛ. Пітерці мають невелику перевагу за перемогами, СКА виграв у 16 матчах проти «Салавата» у 13 перемогах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Цілком очікувано букмекерська контора вважає пітерський клуб фаворитом майбутнього матчу, виставивши на перемогу СКА коефіцієнт 2,1. Перемога уфімців була запропонована з коефіцієнтом 3,3, нічия за підсумками основного часу – 4,3. Що стосується очікуваної результативності в цьому матчі, то тут 1xbet пропонує такі котирування: Тотал більше (4,5) - 1,58, Тотал менше (4,5) - 2,33. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Салават Юлаєв» нинішнього зразка – яскраво виражена захисна команда, яка навіть у домашніх матчах часто грає другим номером. Навряд чи в цій грі щось зміниться, втягуватися у відкритий хокей проти найрезультативнішої команди Ліги для уфімців смерті подібно. Навряд чи за таких розкладів господарям вдасться забити багато. Наш прогноз: індивідуальний тотал Салавата Юлаєва менше 2,5 з коефіцієнтом 1,49.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0