Авангард проти Автомобіліста. Хто переможе у битві за лідерство Східної конференції?

Омська «G-Drive Arena» 8 січня стане місцем проведення ключового поєдинку в плані боротьби за перше місце в Східній конференції. Місцевий «Авангард», який набрав обертів, прийме на домашньому льоду катастрофічний єкатеринбурзький «Автомобіліст».

Наші експертні прогнози та аналіз проти Авангарду проти Автомобіліста

«Авангард»

Через затримку запуску домашньої арени омський «Авангард» був змушений весь вересень грати тільки на виїзді, що не могло не позначитися на результатах команди. Ще одним серйозним потрясінням стала зміна тренерського штабу, харизматичного Боба Харлі змінив вітчизняний фахівець Дмитро Рябикін, який так і не зміг продовжити починання канадського тренера. У результаті до середини жовтня Рябикіна відправили у відставку, а команду очолив Михайло Кравець.

Саме прихід Кравця варто вважати відправною точкою у формуванні нинішнього Авангарду. Нехай і без особливого блиску, але команда почала набирати очки, поступово підтягуючись до лідерів конференції. Після грудневої паузи в чемпіонаті «Авангард» видав семиматчеву переможну серію, перервавши її образливою осічкою в Новосибірську. Можлива перемога над "Сибіром" вивела "Омск" на перше місце в Східній конференції, але, пропустивши в першому періоді два м'ячі без відповіді, "Омск" в підсумку не зміг врятувати боротьбу. Проте наразі «Авангард» йде третім на Сході, відстаючи від лідерів «Металурга» та «Автомобіліста» лише на два очки на 60 очок.

Автомобіліст

Якщо «Авангард» після грудневої паузи в чемпіонаті видав найкращий ігровий відрізок, то «Автомобіліст», навпаки, відверто впав після вимушеної перерви. До середини грудня, здавалося, доля першого місця на Сході вирішена, «Автомобіліст» пройшов турнірну дистанцію майже на відмінно, уникнувши невдач. Відставання від найближчих конкурентів наближалося до 10 очок, кадрових проблем у «Автомобіліста» не було – все вказувало на збереження чемпіонського темпу.

Повернення після півторатижневої перерви виявилося для «Уралу» кошмаром, команда розсипалася на очах. Сім поразок поспіль, у тому числі дві поразки від «Авангарду» 0:5 і 1:7, можуть психологічно зламати гравців уральського клубу, що не дуже добре напередодні плей-офф. Що стосується положення «Автомобіліста» в турнірній таблиці, то тут, незважаючи на низку невдалих матчів, у «Уралу» все складається добре. Запас видовищності дозволив «Автомобілісту» зберегти лідерство на Сході, однак конкуренти вже впритул підійшли. У «Автомобіліста» 62 очки, стільки ж у «Металурга», а в «Авангарду» одна перемога.

Авангард проти Автомобіліста

Статистика

На старті сезону автомобіліст легко розібрався з омською командою, здобувши домашню перемогу з рахунком 4:2. Наступні два матчі між цими суперниками припали на серйозну ігрову кризу «Автомобіліста», якою гравці «Авангарду» сповна скористалися. Перемога вдома 5:0, а потім 7:1 на виїзді ще раз підтвердила чудову поточну форму омського клубу. Статистика виїзних матчів також говорить не на користь «Автомобіліста», в останніх семи іграх, які пройшли на льоду омського клубу, незмінно перемагав «Авангард», з різницею м'ячів у цих зустрічах 27-9.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Результати останніх матчів не залишають букмекерам вибору, явним фаворитом майбутнього матчу є «Авангард» з коефіцієнтом на перемогу 1,85. Шанси на підсумковий успіх «Автомобіліста» значно менші – 3,8, варіант із нічиєю можна прийняти за 4,1. Що стосується очікуваної результативності в майбутньому матчі, то фахівці 1xbet схиляються до великої кількості забитих м'ячів: тотал більше (4,5) - 1,61, тотал менше (4,5) - 2,27. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ігрова форма команд зараз просто незрівнянна. «Авангард», за винятком наступальної осічки в Новосибірську, знищуючи суперника за суперником, і «Автомобіліст», повністю розібраний і деморалізований. Тільки за останні 10 днів «Авангард» двічі легко розправився з «Автомобілістом», причому розгромні перемоги були як в омському матчі, так і в грі в Єкатеринбурзі. Ніщо не повинно завадити омичам здобути третю перемогу над «Уралом». Наш прогноз – перемога «Авангарду» в основний час з коефіцієнтом 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0