Автомобіліст проти ЦСКА. Чи вдасться «Уралу» перервати серію поразок?

Аварійний «Автомобіліст» 10 січня проведе домашній матч проти московського ЦСКА. Зустріч відбудеться на льоду єкатеринбурзької арени «Уралець».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Автомобіліст» – ЦСКА

Автомобіліст

Автомобіліст – один із небагатьох клубів Ліги, якому груднева пауза в чемпіонаті пішла відверто на шкоду. До цього моменту «Автомобіліст» проводив практично ідеальний сезон, зумівши не тільки вирватися в лідери в Східній конференції, але і створити досить серйозний запас видовищності з магнітогорського «Металурга», що йде другим. Певною мірою команду підкосили травми форвардів Да Коста і Голишева, на яких була нічия в грі перших двох ланок команди. Синхронно руйнувався і захист, якщо до цього «Автомобіліст» пропускав у середньому не більше двох голів за матч, то останній відрізок чемпіонату «Урал» вже пройшов з показником у чотири пропущені голи за матч.

Парадоксально, але програвши 8 матчів поспіль, «Автомобіліст» все ж зміг зберегти лідерство на Сході. Певною мірою не найкраща гра «Металурга» зіграла на руку уральцям, які зуміли підійти впритул, а от «Автомобілісту» обійти не вдалося. При цьому до дуету лідерів відразу підтягнувся ряд команд, і тепер на перше місце Східної конференції порівну претендують «Автомобіліст», «Металург», «Авангард», «Сибір» і «Салават Юлаєв». Розрив між першим і п'ятим рядком на Сході складає всього 4 очки, і якщо «Автомобіліст» продовжить свою сумну серію, «Урал» незабаром ризикує опинитися з квартету найсильніших.

ЦСКА

Столичні армійці у своєму звичному стилі – без особливого блиску, але досить прагматично, проводять регулярний сезон. В армійському таборі розуміють, що головне завдання – боротися за Кубок Гагаріна, яким зараз володіють хокеїсти ЦСКА. Про високий потенціал підопічних Сергія Федорова свідчать результати матчів із прямими конкурентами, і лише нещодавно столичні армійці обіграли земляків із «Динамо» — 3:2, «Локомотива» (Ярославль) — 2:1, двічі — СКА з Санкт-Петербурга — 3:1 та 2. -1. При цьому армійці допустили низку незрозумілих осічок, програвши командам, які помітно поступаються в класі.

Саме відсутність стабільності заважає армійцям нав'язати боротьбу СКА в суперництві за чемпіонство на Заході. Тепер двох армійців ділять 11 очок, а пітерці мчать повним ходом до підсумкового першого місця в конференції, столичний клуб ризикує завершити чемпіонат поза трійкою лідерів, застрягши в боротьбі з Ярославський «Локомотив» і ніжинський «Торпедо».

Автомобіліст проти ЦСКА

Статистика

У поточному чемпіонаті суперники зустрічалися один раз, жовтневий матч у Москві армійці впевнено виграли, здобувши впевнену перемогу з рахунком 4:1. Насторожує «Автомобіліста» те, що статистика матчів у Єкатеринбурзі також не на користь господарів. Так, в останніх 10 матчах цих команд в Єкатеринбурзі «Автомобіліст» переміг лише двічі, віддавши армійцям вісім ігор. Загальна статистика протистояння «Автомобіліста» та ЦСКА в КХЛ на даний момент така: зіграно 26 матчів, у «Автомобіліста» 6 перемог, у ЦСКА – 20, різниця м’ячів – 66-35 на користь армійців.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора не виділяє однозначного фаворита в майбутньому протистоянні, залишаючи кожній з команд приблизно рівні шанси на підсумковий успіх: перемога «Автомобіліста» - 2,75, перемога ЦСКА - 2,38. Не можна виключати і варіант з нічиєю в кінці основного часу, такий розвиток подій в букмекерській конторі 1xbet представлений з коефіцієнтом 3,9. Що стосується очікуваного результату, то тут букмекер запропонував такі котирування на базовий тотал КХЛ 4,5: Тотал менше (4,5) - 1,61, Тотал більше (4,5) - 2,27. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Незважаючи на серію з 9 поразок поспіль, «Автомобіліст» демонструє певні ознаки пожвавлення в останніх матчах. Урал двічі програв поза основний час, в останньому матчі в Омську команда поступилася з рахунком 1:2, видавши абсолютно рівну дуель потужному «Авангарду». Кожна серія має властивості закінчуватися, чому б не зробити це «Автомобілісту» перед власними фанатами. Наш прогноз – перемога «Автомобіліста» з урахуванням овертайму та булліту з коефіцієнтом 1,98.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0