СКА – Динамо Москва. Як зіграє лідер чемпіонату зі столичною командою?

У п'ятницю, 13 січня, пітерський СКА прийматиме гостей з Москви - хокейний клуб "Динамо".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу СКА – Динамо Москва

СКА

Пітерські армійці за підсумками регулярного сезону впевнено наближаються до чемпіонства, все більше збільшуючи відставання від прямих конкурентів. До проблем у таборі переслідувачів долучається і Петербург, лідер Східної конференції Єкатеринбурзький Автомобіліст потрапив у серйозну функціональну яму, програвши 9 матчів поспіль, чим не можуть похвалитися конкуренти по Західній конференції – Локомотив і ЦСКА стабільності цього сезону. Тож тепер підопічні Романа Ротенберга можуть дозволити собі певну ефектність, періодично проводячи матчі значно нижче своїх можливостей.

В останніх шести матчах петербуржці програли тричі, пропустивши в цих іграх 22 голи. Виручає, як завжди, атака, яка наразі є найкращою в Лізі з помітним відривом. Зараз петербуржці забили вже 181 м'яч, для порівняння - другий результат в чемпіонаті ЦСКА і ніжинського Торпедо, які забили по 145 голів. В останній грі армійці, нехай і не без труднощів, все ж потіснили столичний «Спартак», обігравши вдома червоно-білих з рахунком 3:2. Після цієї перемоги СКА отримав 80 очок, що на 13 більше, ніж у найближчого переслідувача, яким є другий армійський клуб - московський ЦСКА.

Динамо Москва

Головною проблемою синьо-білих цього сезону є горезвісна нестабільність. Проблема цілком очікувана, в міжсезоння команда розійшлася з більшістю своїх лідерів і тепер Олексій Кудашов, по суті, будує нову команду, з упором на доморощену молодь. Виходить непогано, динамівці досить довго перебувають у групі лідерів Західної конференції, лише останнім часом дещо втратили свої позиції.

Невдалим для «Динамо» був кінець листопада – початок грудня, коли команда частіше програвала, ніж вигравала. На щастя для синьо-білих уболівальників, криза не затягнулася для їхніх улюбленців, і команда увійшла в новий рік у нормальному ігровому тонусі. З восьми можливих очок динамівці взяли п'ять, а в останньому матчі був обіграний уфімський Салават Юлаєв, який до того моменту зробив відмінний хід. Після цієї перемоги в активі "Динамо" було 64 очки, що відповідає п'ятому місцю в Західній конференції. Шанси потрапити в трійку не втрачені, лише два очки відокремлюють «Динамо» від «Торпедо», що йде третім.

СКА – Динамо Москва

Статистика

Саме в домашній грі зі столичним "Динамо" пітерські армійці зазнали першої поразки в цьому сезоні. Це сталося 24 вересня, на той момент переможна серія хокеїстів СКА складала 9 матчів. Ця поразка стала єдиною для СКА від «Динамо» в цьому сезоні, інші три матчі армійці виграли з рахунком 3:2, 4:3 і 2:1, і всі ці перемоги були здобуті на виїзді. Що стосується стосунків між СКА і "Динамо" в Санкт-Петербурзі, то для "Динамо" все не так погано. З останніх 10 виїзних матчів біло-сині змогли виграти в п'яти, причому дві останні перемоги були здобуті з однаковим рахунком 2:1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

І знову в суперництві цих команд букмекерська контора віддає перевагу СКА, встановлюючи на перемогу армійців в основний час коефіцієнт 1,73. Цікаво, що варіанти на перемогу «Динамо» та нічию пропонуються з однаковими коефіцієнтами, відповідно 4,8 та 4,7. Також спеціалісти 1xbet схиляються до того, що цього разу атака візьме верх над захистом: Тотал більше (4,5) – 1,68, Тотал менше (4,5) – 2,16. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У котируваннях ставок на результат матчу помітний явний ухил у бік СКА, хоча цього сезону армійці жодного разу не обіграли синьо-білих з різницею більше ніж в один гол. Три з чотирьох матчів закінчилися взагалі поза основним часом, переможець виявлявся або в серії буллітів, або в овертаймі. А від майбутнього матчу варто очікувати важкої боротьби, «Динамо» цілком здатне дати бій лідеру чемпіонату. Наш прогноз – перемога Динамо з гандикапом (+1,5) з коефіцієнтом 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0