Ак Барс проти Сибіру. Чи продовжить «Ак Барс» переможну серію?

Казанський "Ак Барс" 14 січня проведе домашній матч регулярного чемпіонату КХЛ проти новосибірської "Сибірі". Зустріч із прямим конкурентом у Східній конференції пройде на льоду Татнефть Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» проти «Сибіру».

Ак Барс

«Ак Барс» нарешті вловив правильний ігровий ритм, здобувши п’ять перемог поспіль, що є своєрідним клубним рекордом цього сезону. Запрошення Білялетдінова на посаду головного тренера майже відразу почало приносити плоди, без особливого блиску, прагматично, граючи в оборонний хокей, але «Ак Барс» почав набирати очки. З моменту офіційного оголошення Білялетдінова головним тренером казанського клубу "Барса" програла лише один раз, програвши в першому матчі "Металургу" з рахунком 2:4.

Тоді «Ак Барс» вперше в сезоні видав серію з п'яти перемог, і в жодному з матчів не забив більше трьох голів. Нарешті зіркова оборона казанців запрацювала на повну, пропустивши в цих п'яти матчах лише п'ять голів. Атака не така яскрава, але зараз головне завдання тренерського штабу «Ак Барса» — набрати максимум очок, забезпечивши собі більш вигідний посів перед плей-офф Кубка Гагаріна, який стартує 1 березня. На даний момент «Ак Барс» посідає шосте місце. Сходу з 59 балами. Відставання від лідируючого «Автомобіліста» скоротилося до шести очок, тож за певних сценаріїв «Барса» може націлитися на підсумкове перше місце в конференції.

Сибір

Дистанцію регулярного сезону сибіряки проходять досить стабільно, уникаючи затяжних провальних серій. На чемпіонство команда не претендує, але майже весь чемпіонат тримається в лідируючій групі Східної конференції, маючи відмінні шанси фінішувати в першій четвірці. Стиль гри сибіряків не змінюється вже кілька сезонів поспіль, команда традиційно сильна в діях в обороні, часто на шкоду атаці. «Сибір» не так багато забиває, але за кількістю пропущених м’ячів входить до трійки лідерів Східної конференції.

У 2023 році «Сибір» провів три матчі, причому всі три вдома. З шести можливих очок сибіряки взяли п'ять, програвши один раз у серії післяматчевих буллітів лише казанському "Ак Барсу". Підопічні Андрія Мартем'янова перемогли «Авангард» з рахунком 3:1 і «Динамо» Мінськ з рахунком 3:2. Вдала домашня серія дозволила сибірякам закріпитися в четвірці кращих команд Східної конференції, тепер Сибір з 62 набраними очками замикає квартет найсильніших. При цьому щільність у турнірній таблиці така, що всього за кілька ігор команда може або піднятися на кілька рядків, або опуститися на сьоме місце.

Ак Барс проти Сибіру

Статистика

У листопаді «Сибір» двічі обіграла «Ак Барс» з рахунком 4:2 вдома та 6:3 на виїзді, але останній матч між цими суперниками все ж таки пройшов за «Ак Барсом». Буквально кілька днів тому, 9 січня, "Барса", програючи з рахунком 0:2, зуміла зрівняти рахунок, а потім перемогти в серії буллітів. Ця перемога стала 28-ою для казанців за весь час протистояння з "Сибіром" у КХЛ, наразі у сибіряків 16 таких перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможна серія «Ак Барса» з п'яти матчів поспіль не пройшла повз увагу букмекерської контори, тому саме казанський клуб, судячи з котирувань, є фаворитом майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу "Ак Барса" - 1,87, на перемогу "Сибіру" - 3,90, нічия в основний час - 3,85. З точки зору очікуваної ефективності, 1xbet пропонує такі котирування: Тотал більше (4,5) - 1,95, Тотал менше (4,5) - 1,86. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нас чекає зустріч двох типово «низових» команд, які в першу чергу роблять ставку на захист. В останніх п'яти зустрічах за участю "Ак Барса" було забито не більше 4 голів, в "Сибіру" ця цифра ще більш вражаюча - останні шість матчів пройшли з тотожним "низом". Водночас «Ак Барс» останнім часом виглядає переконливіше, тож з урахуванням підтримки рідних трибун «Казань» має здобути наступну мінімальну перемогу. Наш прогноз: «Ак Барс» виграє + Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 2,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0