ЦСКА проти СКА. Чим завершиться п'яте армійське дербі цього сезону?

Прямі конкуренти по Західній конференції - московський ЦСКА і пітерський СКА 17 січня проведуть очний матч у Москві. Зустріч відбудеться на льоду столичної Арени ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – СКА

ЦСКА

Час експериментів для тренерського штабу армійського клубу закінчився, і тепер ЦСКА все більше нагадує минулорічний зразок, коли команда тріумфально завершила сезон, вигравши Кубок Гагаріна. Практично всі травмовані хокеїсти повернулися до ладу, виняток становить лише Данил Юртайкін, який, судячи з усього, не зіграє в цьому сезоні. Про нинішню форму армійців красномовно свідчить той факт, що у січні підопічні Сергія Федорова програли лише один матч, поступившись на виїзді лідеру Східної конференції – єкатеринбурзькому «Автомобілісту» з рахунком 2:4.

Перемог було ще багато. Армійці двічі перемогли вдома - 3:2 земляків з "Динамо" і 2:0 "Сочі", а потім також двічі в гостях - 2:1 "Трактор" і 5:2 "Барис". Про чемпіонат на Заході зараз не йдеться, надто велике відставання від лідируючого СКА, тому головне завдання для армійців – стати другим у регулярному сезоні. На даний момент у ЦСКА 69 очок, у прямих конкурентів ніжинського "Торпедо" і ярославського "Локомотива" - 68 і 67 очок відповідно.

СКА

Пітерський клуб практично гарантував собі чемпіонство за підсумками регулярного сезону, багато в чому завдяки відмінному стартовому відрізку, який хокеїсти СКА пройшли майже на відмінно. Окремі осічки абсолютно не критичні для підопічних Романа Ротенберга, очкове відставання, створене в першій половині чемпіонату, дозволяє армійцям не форсувати підготовку до плей-офф, спокійно догравши кінцівку регулярного чемпіонату. Перевага перед найближчим переслідувачем, яким є саме столичні армійці, наразі становить 13 очок, що з урахуванням решти 18 матчів чемпіонату практично знімає всі питання щодо переможця регулярного чемпіонату.

Як і одноклубники з Москви, петербурзькі армійці провели в 2023 році п'ять матчів, показавши в цих іграх ідентичні результати. Єдина поразка зазнала в гостях в Уфі, де армійці поступилися з рахунком 1:5 місцевому «Салавату Юлаєву». Дві перемоги були здобуті на виїзді - 9:3 у Челябінську над "Трактором" і 6:3 над ХК "Сочі", до яких армійці додали ще дві домашні перемоги над столичними клубами - 3:2 над "Спартаком" і 2:0 над "Динамо".

ЦСКА проти СКА

Статистика

Цього сезону армійське дербі поки що проходить з перемінним успіхом. Почалося все з домінування пітерського клубу, 3-2 жовтня СКА виграв на виїзді, а потім у листопаді вже на своєму льоду обіграв принципового суперника з рахунком 6-2. ЦСКА взяв своєрідний реванш у грудні, коли за тиждень здобув дві перемоги над петербуржцями, здобувши 2:1 на виїзді та 3:1 вдома. Що стосується відносин ЦСКА і СКА за всю історію КХЛ, то зараз це протистояння налічує вже 101 матч. За кількістю здобутих перемог пітерський клуб випереджає, у СКА 52 перемоги, а ЦСКА 49 разів перемагав у дербі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора залишає гравцям приблизно рівні шанси на фінальний успіх, встановлюючи такі коефіцієнти на результат основного часу матчу: перемога ЦСКА - 2,55, нічия - 4, перемога СКА - 2,7. Крім того, немає особливого нахилу в будь-яку сторону з точки зору котирувань очікуваної продуктивності. База для КХЛ із 4,5 голами, забитими 1xbet цього разу, представлена такими цитатами: Тотал більше (4,5) - 1,88, Тотал менше (4,5) - 1,93. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Дві поразки поспіль від найпринциповішого суперника серйозно вдарили по амбіціях пітерського клубу, для якого ЦСКА є головним подразником останніх років у КХЛ. Важко уявити, що СКА втретє програє столичним армійцям. Очікуємо на важку боротьбу, де в кінцевому підсумку позначиться вища індивідуальна майстерність лідерів СКА. Наш прогноз – перемога СКА з урахуванням овертайму та буллітів з коефіцієнтом 2,01.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0