Ак Барс – Авангард. Як Казань завершить домашню серію ігор?

У п'ятницю, 20 січня, казанська "Татнефть Арена" прийме черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. Місцевий "Ак Барс" на льоду домашньої арени прийме одного з лідерів Східної конференції - омський "Авангард".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» проти «Авангарду».

Ак Барс

Казанці «Ак Барс» поступово вибираються з підвалів турнірної таблиці, куди загнали себе невиразною грою в першій частині регулярного сезону. Для цього «Ак Барсу» довелося прийняти рішення про зміну головного тренера. Титулованого, але так і не знайшов спільної мови з казанськими зірками, Олега Знарка змінив не менш титулований Зінетула Білялетдінов, який в якості тренера тричі вигравав Кубок Гагаріна. Про якусь ігрову красу у виконанні «Барса» зараз не йдеться, на першому плані – результат, тому зараз казанці демонструють суто прагматичний хокей, який, втім, дає свої плоди.

Результати роботи Білялетдінова вже слід визнати успішними. «Ак Барс» під його керівництвом провів вісім матчів, у шести виграв, ще в одному набрав очко, програвши в овертаймі та лише раз програвши в основний час. Звертає на себе увагу абсолютно закрита манера гри, в цих матчах «Барса» забила лише 16 голів (в середньому 2 голи за матч), а пропустила лише 13, причому 7 з них припали на програш «Металургу» та «Сибіру». Таким чином, «Ак Барс» майже впритул підійшов до трійки лідерів на Сході, маючи на 62 очки відставання від третього «Металурга» на три очки.

Авангард

Доля «Авангарду» цього сезону багато в чому схожа на долю «Ак Барса». Омськ пережив такий же зім'ятий старт чемпіонату, вже через півтора місяці прийнявши рішення про відставку тренера. Навряд чи Михайла Кравця можна віднести до гігантів вітчизняної тренерської школи, але саме йому вдалося відродити самобутній омський клуб, який виглядав геть втраченим після відходу Боба Хартлі.

Переломною для «Авангарду» стала півторатижнева перерва в чемпіонаті в грудні, після якої омські гравці помітно піднялися, видавши серію з семи перемог поспіль. Під гарячу руку двічі потрапив лідер Східної конференції «Автомобіліст», якого ом'ячі перемогли з рахунком 5:0 і 7:1. «Авангард» цілком міг стати лідерами конференції, але дві осічки в матчах проти «Сибіру» 1:3 і «Ак Барса» 1:2 не дозволили омськам очолити турнірну таблицю на Сході. Зараз «Авангард» посідає четверте місце, маючи в активі 64 очки, омський клуб відстає від лідируючого «Автомобіліста» на чотири очки.

Ак Барс – Авангард

Статистика

Буквально тиждень тому «Ак Барс» зумів здолати «Авангард» в Омську, здобувши традиційну мінімальну перемогу з рахунком 2:1. У переможців забили Воронков і Сафонов, єдина закинута шайба Авангарду на рахунку Грицюка. Ця зустріч стала для суперників четвертою очною зустріччю в цьому сезоні, але якщо перші дві виграв «Авангард» - 4:3 і 2:1, то тепер перевага перейшла до казанців - 3:2 і 2. :1. Загалом за час існування КХЛ «Ак Барс» і «Авангард» зустрічалися вже 70 разів, у «Барса» є невелика перевага за кількістю здобутих перемог – 37, тоді як у «Авангарда» 33 виграні матчі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На результат основного часу матчу «Ак Барс» - «Авангард» 1xbet пропонує такі коефіцієнти: перемога «Ак Барса» - 2.40, нічия - 3.70, перемога «Авангарда» - 2.75. Але з точки зору очікуваної результативності крену немає ні в одну, ні в іншу сторону, котирування граничного тоталу для КХЛ ідентичні: Тотал більше (4,5) - 1,9, Тотал менше (4,5) - 1,9. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Пік Авангард» - це команда, яка віддає перевагу чудовою грою в атаці, де омська команда зібрала швидких і технічних форвардів. У цьому плані Казань є повним антиподом омського клубу, вся ігрова концепція Білялетдінова зараз зав'язана на захисті. І тут у «Авангарда» можуть виникнути серйозні проблеми, за сезон омські неодноразово пропускали в іграх суперників, які грали від оборони. Гра тижневої давнини лише підтвердила це, атака «Авангарду» загрузла в оборонних складах «Барса», забивши лише одну закинуту шайбу. Наш прогноз – перемога «Ак Барса» з урахуванням овертайму та буллітів з коефіцієнтом 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0