Локомотив - Витязь. Хто з суперників візьме два очки?

Ярославський «Локомотив» в рамках регулярного чемпіонату КХЛ 24 січня проведе домашній матч з «Витязем». Зустріч з командою Московської області відбудеться на льоду ярославської Арени 2000 «Локомотив».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив» – «Витязь».

Локомотив

Залізничники «Локомотива» переживають нелегкі часи, потрапивши в січні в явну ігрову кризу. Лише дві перемоги у восьми зіграних матчах, абсолютно не той результат, на який варто орієнтуватися команді, яка претендує на трійку лідерів регулярного сезону. Крім того, перемоги були здобуті над «Северсталлю» та «Куньлунем», тобто тими командами, які весь чемпіонат трималися в кінці турнірної таблиці. Водночас у програних матчах залізничники не виглядали приреченими, чотири рази програвши з різницею в одну шайбу, ще двічі – у дві.

Невдала серія позначилася і на турнірній таблиці підопічних Ігоря Нікітіна. Якщо за підсумками 2022 року «Локомотив» фінішував на другому місці Західної конференції, поступаючись за набраними очками лише пітерському СКА, то зараз ярославці вже четверті на Заході, випередивши московські ЦСКА та «Динамо». Однак «Локомотив» ще має шанс завершити регулярний сезон у трійці лідерів. Зараз у залізничників 70 очок, а у ЦСКА і "Динамо", які посідають друге-третє місце, - 74 і 72 очки відповідно. Тепер команді належить провести чотири матчі на домашньому льоду, які в підсумку можуть стати вирішальними в боротьбі за призові місця на Заході.

Витязь

Підмосковний клуб займає шосте місце в Західній конференції, але про підвищення турнірної драбини команді мріяти не доводиться. Своєрідним вододілом між першою п'ятіркою та шостим місцем, яке займає "Вітязь", на даний момент є вже 12 очок, які практично неможливо відіграти за місяць, що залишився до регулярного сезону. Таким чином, головне завдання «Витязя» до кінця регулярного чемпіонату – зберегти місце у вісімці найкращих, що дає подальшу участь у плей-офф Кубка Гагаріна. У цьому плані у «Витязя» все досить оптимістично, команда має 58 очок, а дев’ята «Северсталь» має в своєму активі 52 очки.

Що стосується нинішньої форми підмосковної команди, то тут все непогано. У січні «Витязь» впевнено набирає свої очки, взявши 10 очок із 14 можливих. Певною мірою вдалий виступ «Витязя» став можливим завдяки календарю, який надав підмосков’ю зручний розклад у січні. З по-справжньому серйозних суперників був лише «Ак Барс», якому «Вітязь» у підсумку поступився з рахунком 0:2.

Локомотив - Витязь

Статистика

За весь час існування КХЛ «Витязь» лише двічі переміг у Ярославлі, при цьому програвши 17 матчів. Візит до Ярославля завершився провалом, а вкрай рідкісну для хокею нульову нічию в кінці основного часу «Локомотив» перетворив на перемогу в кінці серії післяматчевих буллітів. Той матч відбувся 17 вересня, а через чотири дні команди зустрілися в Балашихі, на домашній арені «Витязя». Успіх знову був на боці залізничників, які виграли той матч з рахунком 2-1. Загальна статистика особистих зустрічей «Локомотив» – «Витязь» на даний момент така: проведено 39 зустрічей, 30 перемог «Локомотива», 9 перемог «Витязя». Різниця м'ячів 142-72 на користь ярославської команди.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерських котируваннях на майбутній матч сюрпризів не було. Очікувано фаворитом матчу є «Локомотив» з коефіцієнтом на перемогу 1,66. Шанси «Витязя» на успіх значно нижчі й оцінюються коефіцієнтом 4,7, аналогічний коефіцієнт – 4,3 і нічия наприкінці основного часу. Що стосується очікуваної ефективності, то 1xbet пропонує тут такі котирування: Тотал більше (4,5) - 1,75, Тотал менше (4,5) - 2,06. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Локомотив» ризикує вилетіти з квартету найсильніших на Заході, тим самим позбавивши себе переваги домашнього льоду в першому раунді плей-офф. Незважаючи на певні ігрові проблеми, «Локомотив» вдома здатний обіграти будь-якого суперника, тим більше, що «Вітязь» навряд чи можна віднести до команд-лідерів нашого чемпіонату. Сам собою напрошується варіант із прагматичною перемогою «Локомотива» з мінімальною кількістю голів. Наш прогноз – перемога «Локомотива» + Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 2,25.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0