ЦСКА – Амур. Чи вдасться армійцям припинити власну серію невдалих ігор?

На льоду столичної Арени ЦСКА 27 січня відбудеться черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. Господарі, хокеїсти московського ЦСКА, приймуть гостей з Хабаровська - хокейний клуб "Амур".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Амур

ЦСКА

Армійці з Москви провели вражаючу серію ігор у період з грудня по січень, програвши лише раз у дев’яти зіграних іграх, програвши 2-4 у Єкатеринбурзі місцевим «Автомобілістам». Тут варто звернути увагу на рівень суперників, у матчах з якими були здобуті ці перемоги. Армійці зуміли обіграти одноосібного лідера чемпіонату петербурзький СКА з рахунком 3:1 і двічі 4:2, а також обіграли «Локомотив» (2:1), «Сочі» (2:0), «Северсталь» (4:2), «Трактор» (2:1), московське «Динамо» (3:1). 2, Борис 5-2. Команда Сергія Федорова піднялася на друге місце в турнірній таблиці Західної конференції, здавалося, закріпивши свою справу для срібних медалей на Заході.

Зрештою, самі армійці повернули інтригу в турнірні перипетії, несподівано програвши цього тижня дві гри. Напружена гра з колегами з «Динамо» в основний час не принесла перемоги, армійці лідирували більшу частину гри, але на єдиний гол Нестерова «Динамо» відповіло точним ударом за чотири хвилини до фінальної сирени. У серії пенальті майстерність і удача були на боці «біло-синіх», а «Динамо» провело дві серії, на які армійці змогли відповісти лише один раз. Наступна осічка сталася в Нижньому Новгороді, де армійці знову завдали лише одного удару по воротах, на що торпедівці відповіли трьома точними ударами. Після двох поразок поспіль армійці повернулися на третє місце в конференції,

Амур

Амур підірвав хокейний інформаційний простір своєю грою в Новосибірську, де зумів здобути вольову перемогу над лідером Східної конференції - Сибіром. Виїзна перемога над лідером сама по собі не дрібниця, але в нашому випадку драматизму ситуації додає те, що «Амур» двічі програвав по ходу гри 0-3 і 1-4, але в end зумів перемогти з рахунком 6-4, забивши п'ять голів поспіль за 26 хвилин. Перемога в Новосибірську стала третьою поспіль для хабаровської команди, до цього «Адмірал» був обіграний двічі, 3:1 вдома і 1:0 на виїзді, що значно підвищило шанси «Амура» на вихід у плей-офф.

Якщо до цієї переможної серії хабаровський клуб безваріантно вегетував у нижній частині турнірної таблиці, займаючи останнє місце на Сході, то 6 набраних очок дозволили команді злетіти відразу на три позиції. Зараз «Амур» посідає омріяне 8 місце, даючи путівку в кубкову стадію чемпіонату. Турнірна ситуація на Сході така, що фактично до розіграшу залишилося лише восьме місце, на яке, окрім «Амура», претендують також «Барис», «Трактор» і «Нафтохімік». Усі чотири команди знаходяться в діапазоні двох очок, тож кінець регулярного сезону очікується гарячим.

ЦСКА – Амур

Статистика

Минулого року «Амуру» вдалося влаштувати певну сенсацію, під час регулярного чемпіонату не просто обігравши армійців у Москві, а здобувши гучну перемогу з рахунком 5:1. Цей результат є скоріше винятком в історії суперництва ЦСКА і «Амура», армійці перемагали набагато частіше, з 29 зіграних матчів здобувши перемогу в 20. «Амур» здобув перемогу в дев'яти матчах, чотири перемоги здобули на московському льоду.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Армійці є однозначним фаворитом в очах букмекера, який поставив на перемогу ЦСКА досить низький коефіцієнт 1,45. Букмекерська контора оцінила шанси «Амура» на перемогу в 6,4, коефіцієнт на нічию в основний час – 4,9. При цьому велика ймовірність побачити результативну гру, про що свідчать котирування 1xbet на базовий тотал результативності: Тотал більше (4.5) - 1.73, Тотал менше (4.5) - 2.09. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Низка невдач вдарила по гордості армійців, тож майбутня гра перед власними вболівальниками – чудова нагода хоча б частково реабілітуватися за образливі осічки на виїзді. «Амур», незважаючи на три перемоги поспіль, значно поступається в майстерності столичному клубу і навряд чи зможе претендувати на успішний результат. Наш прогноз – перемога ЦСКА з гандикапом (-1,5) з коефіцієнтом 1,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0