Северсталь - Металург. Хто виявиться сильнішим у майбутньому матчі?

В останній день січня «Северсталь» в рамках розіграшу регулярного чемпіонату КХЛ проведе домашній матч проти магнітогорського «Металурга». Гра пройде в Череповці.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Северсталь» проти «Металург».

Северсталь

Для підопічних Андрія Разіна настає своєрідна година Х, коли в решті 11 матчів регулярного чемпіонату команда повинна відповісти на головне питання сезону – чи вийде в плей-офф Кубка Гагаріна. Власне, для «Северсталі» зараз починається плей-офф. Ситуація в Західній конференції наразі складається таким чином, що залишаються вакантними дві путівки на вихід у плей-офф, на які порівну претендують три команди. Поки що в менш вигідному становищі знаходиться "Северсталь", яка займає поточне дев'яте місце. У «Северсталі» 56 очок, у мінського «Динамо» — 57, у «Спартака» — 58. З огляду на гру з «Металургом», «Северсталі» доведеться провести вдома відразу шість матчів поспіль, ці матчі багато в чому визначать подальші турнірні перспективи черепівчан.

Що стосується нинішньої форми «Северсталі», то тут є певні проблеми. У січні команда провела 11 матчів, зумівши взяти в них лише 10 очок. Атака зовсім перестала працювати, лише чотири забитих голи в останніх п'яти матчах. Певною мірою виручає надійна гра в захисті, але тут «Северсталь» періодично провалюється, лише в січні встигнувши пропустити 6 голів від «Локомотива», 5 від «Куньлуня» і по 4 від «Нафтохіміка», ЦСКА, «Торпедо», «Салавата Юлаєва».

Металург

Магнітогорець продовжує повільне падіння в середину турнірної таблиці Східної конференції. Ще в середині грудня «Металург» боровся з «Автомобілістом» за лідерство в конференції, впевнено обійшовши інших конкурентів за набраними очками. Відтоді підопічні Іллі Воробйова програвали все частіше, зумівши взяти лише 19 очок в останніх 20 матчах регулярного сезону. Гірше на Сході в цьому турнірному сегменті пройшов лише Адмірал, який набрав 17 очок. В останній грі чемпіонату магнітогорці вдома програли принциповим суперникам з Казані хокеїстам «Ак Барса». Основний час матчу закінчився з рахунком 2:2, у ворота «Металурга» відзначилися Аколзін і Курран, але вже на 24 секунді овертайму казанці забили вирішальний гол, здобувши перемогу з рахунком 3:2.

Ця поразка відкинула «Металург» на четверте місце і велика ймовірність того, що тенденція до зниження може продовжитися. Зараз у Магнітки 69 очок, а «Авангард» і «Салават Юлаєв» буквально дихають у спину, маючи 68 і 67 очок відповідно. «Металург» практично гарантовано потрапляє в плей-офф, але якщо команда продовжить грати так само погано, то великий ризик вдарити одного з фаворитів вже в першому раунді Кубка Гагаріна.

Северсталь - Металург

Статистика

У нинішньому сезоні команди зустрічалися лише один раз, це сталося на старті чемпіонату, 6 вересня. Та гра в Магнітогорську завершилася досить несподіваною перемогою гостей. «Северсталь» зуміла врятувати матч, поступаючись після двох періодів 0:3. Вирішальний гол в овертаймі забив Олександр Петунін, який продовжує залишатися найкращим снайпером команди. Незважаючи на ту поразку, загальна статистика протистояння цих двох команд поки що на користь «Металурга». З 28 проведених матчів «Магнітка» виграла 18, а «Северсталь» здобула 10 перемог.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У майбутньому матчі букмекерська контора не виділяє явного фаворита, залишаючи кожному із суперників приблизно рівні шанси на два очки. Таким чином, коефіцієнт на перемогу «Северсталі» становить 2,55, тоді як на перемогу «Металурга» можна взяти аналогічний коефіцієнт 2,55. У двох останніх очних матчах між «Северсталлю» та «Металургом» переможець вийшов поза основний час, можна поставити на чергову нічию з коефіцієнтом 3,80. Що стосується очікуваної сумарної результативності команд, 1xbet пропонує наступні котирування: Тотал більше (4,5) - 1,52, Тотал менше (4,5) - 2,46. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зараз обидві команди переживають важкі часи, і в першу чергу це стосується гри в атаці. Середня результативність "Металурга" в останніх п'яти матчах знаходиться на рівні двох голів за гру, "Северсталь" має ще менший показник - 0,8 гола за гру. При цьому окуляри потрібні і тим, і іншим. Чекаємо обережної гри на результат, з максимальним виключенням будь-якого ризику від наших дій. Наш прогноз: Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 1,59.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0