Хорватія проти Марокко. Кому дістанеться бронза чемпіонату світу?

17 грудня в рамках матчу за 3-е місце Чемпіонату світу з футболу на міжнародному стадіоні Халіфа (Доха) зустрінуться збірні Хорватії та Марокко.

Наші експертні прогнози та аналіз Хорватії проти Марокко

Хорватія

Збірна Хорватії вдруге поспіль не вийшла у фінал, команда поступилася збірній Аргентини з рахунком 0:3. Підопічні Златко Даліча ні в чому не поступалися супернику, команда володіла м'ячем ще більше часу. Все зіпсував «вогненним» сумнівний пенальті, призначений у їхні ворота. Невдовзі аргентинцям вдалося закріпити перевагу. Хорватам нічого не залишалося, як бігти в атаку, команді було нічого втрачати. У підсумку в середині другого тайму «шашечні» ще раз помилилися, тим самим поклавши крапку на свої шанси на успіх.

Підопічні Даліча мають чудові шанси взяти медалі другого чемпіонату світу поспіль.

Марокко

Марокко не вдалося створити сенсацію, у півфіналі команда поступилася збірній Франції з рахунком 0:2. Підопічні Валіда Реграги нервово почали боротьбу, тому вже на 5-й хвилині опинилися в ролі наздоганяючих. Після цього "атлаським левам" нічого не залишалося, як перехопити ініціативу та піти в наступ. У підсумку марокканці пішли в атаку, але створити серйозних загроз воротам французів їм не вдалося. Ну а коли у другому таймі «триколірним» вдалося забити ще один гол, питання про переможця відпали самі собою.

Незважаючи на поразку в півфіналі, марокканці показали відмінний футбол. Нинішній турнір вони проводять на найвищому рівні, по праву увірвавшись у топ-4 кращих команд планети.

Хорватія проти Марокко

Хорватія проти Марокко факти

  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 6 матчів чемпіонату світу Марокко;
  • Хорватія не може виграти 9 з останніх 10 матчів чемпіонату світу;
  • Марокко не зазнає поразок у 5 з останніх 6 матчів чемпіонату світу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх збірної Європи. Котирування на перемогу Хорватії становили 2,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування зупинилися на перемогу Марокко на рівні 3,10. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.96, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Хорватія підтверджує свій високий рівень, команда може завершити другий Чемпіонат світу поспіль з медалями. Це лебедина пісня покоління Модріча, Перішіча та компанії. Марокко стрибнуло вище голови, на батьківщині збірну в будь-якому випадку зустрінуть як національних героїв. Зазвичай ігри за третє місце яскраві та результативні. Однак великої кількості забитих м'ячів від майбутньої зустрічі я не чекаю. Хорвати і марокканці грають на турнірі в прагматичний футбол, забиваючи і пропускаючи трохи. Плюс медаль світового форуму, для гравців команди це буде досягненням, тому всі викладуться і відпрацюють у матчі: тотал менше 2,5 – 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0