Марокко проти Португалії. Чи зможуть африканці продовжити історичну кампанію на Мундіале?

10 грудня у матчі 1/4 фіналу плей-офф Чемпіонату світу на арені «Аль-Тумама» (Доха) поміряються силами збірні Марокко та Португалії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Марокко проти Португалії

Марокко

Марокко влаштувало сенсацію в першому раунді плей-офф чемпіонату світу, вибивши Іспанію з рахунком 1:0 по пенальті. Підопічні Валіда Реграги не могли диктувати свої умови потужному супернику, тому команда була змушена грати від оборони. Варто відзначити, що "атлаські леви" впоралися із завданням на ура, за весь поєдинок "червона фурія" лише один раз вразила марокканців влучно. У підсумку матч дійшов до серії пенальті, де удача вже була прихильною до «червоно-зелених».

Варто відзначити надійну гру марокканського голкіпера Буну, який був непробивним у серії пенальті. Таким чином він повторив рекорд ЧС, ставши лише другим голкіпером в історії після Шовковського, який не пропустив у післяматчевій рулетці.

Португалія

Португалія показала клас в 1/8 фіналу, просто не залишивши сліду збірній Швейцарії 6:1. Підопічні Фернандо Сантуша переконливо провели зустріч, що дозволило забити два голи в першому таймі. Після перерви «обрані» дещо змінили тактику, змусивши швейцарців ризикнути. У підсумку португальці знову і знову ловили "червоних хрестоносців" на помилках, врешті-решт довівши рахунок до просто непристойного. Перемогу Португалії принесли точні удари Рамоса (хет-трик), Леау, Геррейро і Пепе.

Варто зазначити, що португальці лише втретє в історії виходять в 1/4 фіналу чемпіонату світу.

Марокко проти Португалії

Марокко проти Португалії факти

  • Марокко не зазнає поразок в останніх 5 матчах чемпіонату світу;
  • Марокко не зазнає поразок в останніх 11 матчах у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами чвертьфіналу букмекери бачать європейців. Котирування Вікторії Марокко становили 5,70. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,80. На успіх Португалії прийнято котирування - 1,70. Букмекери не чекають від команд результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.74, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.22. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Марокко вперше в історії зіграє у чвертьфіналі чемпіонату світу. Африканська команда може створити історію континентального футболу, адже команда з «темного континенту» ніколи не грала у півфіналі чемпіонату світу. Португалія показала свою силу в 1/8 фіналу, не помітивши сильної збірної Швейцарії. Що стосується очного протистояння, то результативного футболу в ньому очікувати не варто. Марокканці показали, як вміють грати в обороні, а португальцям навряд чи вдасться зіграти в яскравий футбол двічі за кілька днів: тотал менше 2,5 - 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0