Кремонезе проти Ювентуса. Турин продовжить свою переможну серію?

4 січня в матчі 16-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Кремонезе і Ювентус. Матч відбудеться на арені "ім. Джованні Зіні" (Кремона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Кремонезе проти Ювентуса

Кремонезе

«Кремонезе» залишається єдиною командою Серії А, яка досі не знає перемог, в останньому матчі чемпіонату «Тигри» на виїзді зазнали поразки від «Емполі» з рахунком 0:2. Підопічні Массіміліано Альвіні добре проявили себе в першому таймі, навіть зуміли втримати ворота на замку. Але після перерви червоно-сірі похитнулися, дозволивши господарям вийти вперед. Після цього гості збільшили темп, але команда не тільки не відігралася, а й дозволила Емполі зміцнити перевагу.

Кремонезе посідає 18 місце в чемпіонаті з 7 очками, різниця м'ячів 11:26.

Ювентус

Ювентус видав серію з шести перемог поспіль у національному чемпіонаті, в останньому матчі туринці вдома були сильнішими за Лаціо 3:0. Підопічні Массіміліано Аллегрі провели зустріч другим номером, сподіваючись зловити "орлів" на помилках. Варто відзначити, що така тактика спрацювала, ще до перерви «стара синьйора» вийшла вперед. У другому таймі господарі продовжили йти вперед, без проблем дотиснувши римлян. Голи у складі «зебр» забили Кен (дубль) і Мілік.

Ювентус посідає 3-е місце в Серії А з 31 очком і співвідношенням м'ячів 24:7.

Кремонезе проти Ювентуса

Кремонезе проти Ювентуса факти

  • Ювентус не пропускав в останніх 6 матчах Серії А;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 8 виїзних матчах Ювентуса в Серії А;
  • Ювентус зіграв внічию в 1-му таймі і виграв у матчі в останніх 3 виїзних матчах Серії А;
  • Ювентус виграв останні 6 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх туринців. Котирування на перемогу Кремонезе становили 5,00. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,85. На успіх Ювентуса котирування зупинилися на позначці 1,73. Букмекери не знають, чого очікувати від італійських команд у плані гри. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.88, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.93. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Кремонезе терміново потрібно міняти підхід до гри, інакше «Тигри» ризикують знизитися в класі. Господарі не тягнуть на рівень італійської еліти. Ювентус після не найкращого початку сезону перед паузою на чемпіонат світу набрав оптимальні умови. «Стара синьйора» включилася в боротьбу за медалі, і за позитивної динаміки може вступити і в чемпіонську боротьбу. Підопічні Аллегрі виграють майбутній матч, туринці за рахунок досвіду, рівня гри та класу мають взяти три очки навіть на чужому полі: перемога Ювентуса – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0