Арсенал – Вест Хем. Яка команда виграє лондонське дербі?

У понеділок, 26 грудня, на стадіоні "Емірейтс Стедіум" відбудеться матч "Арсенал" - "Вест Гем" в рамках 17-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Вест Гем".

Арсенал

Арсенал посідає перше місце в турнірній таблиці Чемпіонату Англії та має комфортну перевагу перед найближчим переслідувачем перед відновленням АПЛ. Тепер «каноніри» намагатимуться утриматися в лідерах, а для цього їм точно не можна втрачати очки на своєму полі.

Чемпіонат світу вплинув на кадровий потенціал лондонців, адже на чемпіонаті світу серйозно травмувався провідний форвард збірної Габріель Жезус. У найближчі місяці Мікель Артета не зможе розраховувати на бразильця, тому вже в матчі з Вест Гемом йому потрібно буде шукати альтернативні варіанти в атаці.

Вест Хем

"Молотобійці" знаходяться в нижній частині турнірної таблиці Чемпіонату Англії і програли три поспіль ігри Прем'єр-ліги, перш ніж піти на паузу. Головний тренер команди Девід Мойєс вже перебуває під сильним тиском, і якщо ситуація для Вест Хема не покращиться, то незабаром наставник може покинути свій пост.

У новому матчі «Вест Хем» гратиме під другим номером, але цілком може вчепитися за очки, якщо покаже надійну та дисципліновану гру в захисті, а також зуміє ефективно розпорядитися своїми шансами. Команда перебуває в хорошій формі, адже під час чемпіонату світу провела кілька контрольних матчів.

Арсенал – Вест Хем

Арсенал проти Вест Хем факти

  • "Арсенал" двічі переміг "Вест Гем" минулого сезону в англійській Прем'єр-лізі - 2-1 і 2-0;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами була ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • Також у трьох з останніх п'яти ігор між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють»;
  • Арсенал виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Вест Хема в Прем'єр-лізі;
  • Вест Хем програв останні три матчі в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на матч сімнадцятого туру Чемпіонату Англії: на перемогу «Арсеналу» можна поставити 1.52, на нічию – 4.47, на успіх «Заходу». Шинка – за 6,45. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі «Арсенал» спробує закріпитися в лідерах чемпіонату Англії, а вдома «каноніри» докладуть максимум зусиль для переможного результату. Буде цікаво подивитися, в якій формі обидві сторони після вимушеної паузи, але Вест Хем по праву є аутсайдером такої зустрічі. Тим не менш, молотобійці цілком здатні створити проблеми фавориту і цілком можуть претендувати на забитий гол. Хорошим вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0