Астон Вілла - Ліверпуль. Чи підтвердять «червоні» статус фаворита?

У понеділок, 26 грудня, на стадіоні "Вілла Парк" відбудеться поєдинок "Астон Вілла" - "Ліверпуль" у рамках 17-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Астон Вілла" – "Ліверпуль".

Астон Вілла

Бірмінгемці пішли на вимушену паузу, пов'язану з чемпіонатом світу, так як сильний середняк в турнірній таблиці і на даний момент можуть бути задоволені своїм становищем. Унаї Емері вдалося покращити результати команди, яка відійшла від небезпечної зони та боротьби за виживання.

"Астон Вілла" виграла два останні матчі в Прем'єр-лізі, але в новому раунді команді буде важко розвинути успіх. Так, «Бірмінгемці» зіграють на своєму стадіоні перед своїми вболівальниками, але цього разу вони зіграють проти топового суперника. Втім, у господарів точно будуть свої можливості біля чужих воріт.

Ліверпуль

«Ліверпуль» невдало проводить перший тур чемпіонату Англії, команда знаходиться поза першою четвіркою турнірної таблиці і не претендує на золоті медалі цього сезону. Але, можливо, перерва на Чемпіонат світу піде на користь підопічним Юргена Клоппа, які встигли відновитися та повернутися до своєї найкращої форми.

У матчі нового туру «червоні» можуть зіграти без кількох провідних гравців, які виступали на чемпіонаті світу в Катарі, але навіть без них склад «Ліверпуля» виглядає дуже грізно. Практично немає сумнівів, що з перших хвилин вийде Мохамед Салах, який підійде до нового відрізка сезону відпочилим і з новими силами.

Астон Вілла - Ліверпуль

Факти про матч "Астон Вілла" - "Ліверпуль".

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії "Ліверпуль" двічі мінімально обіграв "Астон Віллу" - 2:1 і 1:0;
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами була ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • Також у чотирьох з п'яти останніх матчів між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють»;
  • Ліверпуль виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Астон Вілли у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі котирування на такий матч 17-го туру Чемпіонату Англії: на перемогу Астон Вілли можна поставити за 4,39, на нічию – за 4,09, а на перемогу Ліверпуля - за 1 ,76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ситуація в турнірній таблиці зобов'язує "Ліверпуль" виграти матч нового туру чемпіонату Англії, адже ще кілька осічок можуть позбавити команду надії поборотися за місце в четвірці лідерів. Тому саме команда Клоппа, швидше за все, гратиме в такому поєдинку першим номером і з позиції сили. «Астон Вілла» вміє віддавати ініціативу супернику, але вміє ефективно діяти на контратаках і стандартах. Логічним видається ставка на тотал понад 3 голи за 2,08.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0