Лідс проти Манчестер Сіті. Чи можуть господарі зробити сенсацію?

У середу, 28 грудня, на стадіоні "Елланд Роуд" відбудеться поєдинок "Лідс" - "Манчестер Сіті" в рамках 17-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Лідс – Манчестер Сіті

Лідс

Лідс, перед відходом на паузу, викликану Чемпіонатом світу в Катарі, займав лише 15-е місце в турнірній таблиці. Звичайно, у другій частині сезону команда розраховує на набагато кращі результати, але в першому матчі після перерви підопічним Джессі Марша буде дуже важко розраховувати на якісь очки.

Вайти провели кілька товариських матчів, тож перебувають у хорошій ігровій формі. На своєму стадіоні «Лідс» цілком здатний завдати серйозних проблем супернику будь-якого рівня, але в матчі з «Манчестер Сіті» команда явно має намір грати другим номером, тому навряд чи у господарів буде багато власних шансів.

Манчестер Сіті

«Манчестер Сіті» посідає друге місце в турнірній таблиці АПЛ, а в минулому турі команда Пепа Гвардіоли несподівано програла «Брентфорду». Містянам важливо не допускати осічок у наступних турах, інакше відбити відставання від лідируючого «Арсеналу» буде досить складно.

Провідні гравці «Сіті», які брали участь у Чемпіонаті світу в Катарі, повернулися в розташування команди, тому іспанський тренер повинен випустити свій найсильніший склад на матч проти «Лідса». Крім того, у відмінній формі знаходиться найкращий бомбардир Прем'єр-ліги Ерлінг Хааланд, який не грав на чемпіонаті світу.

Лідс проти Манчестер Сіті

Факти Лідса проти Манчестер Сіті

  • «Манчестер Сіті» двічі переміг «Лідс» в минулому сезоні чемпіонату, 4-0 і 7-0;
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами ставка була більше 2,5 голів;
  • Лише два з останніх п'яти матчів між суперниками були зроблені ставки на те, що «обидві команди заб'ють»;
  • Манчестер Сіті виграв три з останніх п'яти матчів проти Лідса у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч 17-го туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Лідса можна поставити 10,2, на нічию - 5,94, а на перемогу Манчестер Сіті - за 1,29. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому поєдинку є очевидний фаворит – Манчестер Сіті навіть на виїзді повинен обіграти Лідс у матчі нового туру, щоб не відпустити лідируючий Арсенал. У майбутньому матчі команда Гвардіоли однозначно гратиме першою та домінуватиме на футбольному полі, створюючи велику кількість моментів. Головним завданням господарів у цій зустрічі буде не пропустити швидкий м’яч, на який цілком можуть зробити ставку «городяни». Однак вирішальну роль у цьому матчі повинен відіграти клас гравців гостей, а значить, логічно зробити ставку на Манчестер Сіті з гандикапом (-1,5) за 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0