Ліверпуль - Лестер. Чи здобудуть червоні ще одну перемогу?

У п'ятницю, 30 грудня, на стадіоні "Енфілд Роуд" відбудеться поєдинок "Ліверпуль" - "Лестер" у рамках 18-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ліверпуль" – "Лестер".

Ліверпуль

Ліверпуль продовжує залишатися поза першою четвіркою турнірної таблиці Прем'єр-ліги, і підопічні Юргена Клоппа мають виконати багато важкої роботи, щоб повернутися до зони Ліги чемпіонів. Для цього «червоним» потрібно перемагати в кожній грі і сподіватися на осічки головних конкурентів.

У новому матчі Ліверпуль зіграє вдома перед своїми вболівальниками, які очікують від команди німецького наставника виключно позитивного результату. У цій грі Клопп, ймовірно, вже зможе розраховувати на гравців, які виступали на чемпіонаті світу, а значить, Ліверпуль вийде на поле найсильнішим складом.

Лестер

«Лестер» знаходиться в середині турнірної таблиці чемпіонату Англії і команді вдалося трохи покращити свої позиції до перерви на чемпіонаті світу. Зараз «лисиці» не знаходяться в зоні вильоту, але їх все одно можна віднести до когорти клубів, які борються за виживання в цьому сезоні.

Підопічним Брендана Роджерса, як і їх новому супернику, важливо продовжувати набирати очки в чемпіонаті, щоб піднятися ще на кілька позицій вище в таблиці. У майбутньому матчі у Лестера точно будуть шанси не на ті ворота, і головне питання в тому, чи зможуть ними скористатися гості.

Ліверпуль - Лестер

Факти Ліверпуля проти Лестера

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії команди обмінялися домашніми перемогами: «Ліверпуль» переміг 2:0, «Лестер» — 1:0;
  • Лише два з останніх п'яти матчів між Ліверпулем і Лестером були зроблені ставки на те, що "обидві команди заб'ють";
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами була ставка більше 2,5 голів;
  • Ліверпуль виграв лише два з останніх п'яти матчів проти Лестера у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цікавий матч 18-го туру чемпіонату Англії: на «Ліверпуль» можна поставити 1,38, на нічию — 5,21, на Лестер — 8,28. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч чергового туру англійської Прем'єр-ліги, в якому є очевидний фаворит. Турнірна таблиця в чемпіонаті зобов'язує обидві команди грати на перемогу в такому протистоянні, але все ж гравці Ліверпуля перед своїми вболівальниками будуть більш мотивовані взяти всі три очки. Червоним необхідно наздоганяти лідерів чемпіонату, а значить, вони просто не мають права допустити нових осічок. Хороший варіант - зробити ставку на Ліверпуль з гандикапом (-1,5) за 2,01.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0