Реймс – Ренн. Чи продовжать бретонці безпрограшну серію в Лізі 1?

29 грудня в матчі 16-го туру першої ліги Франції на «Огюст Делон Арені» (Реймс) поміряються силами клуби «Реймс» і «Ренн».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Реймс» проти «Ренн».

Реймс

Реймс не програє в чемпіонаті вже 7 зустрічей поспіль, в останньому турі команда на виїзді розігралася з Монпельє 1:1. Підопічні Вільяма Стілла ні в чому не поступалися господарям на полі, тому тривалий час команди залишалися без голів. Вже в самій кінцівці "червоно-білі" вийшли вперед, Манеці виклався на славу, але буквально за кілька хвилин "паладини" змогли відновити рівновагу. Реймс посідає 11 місце в турнірній таблиці з 17 очками та різницею м'ячів 16:21.

«Червоно-білі» не зуміли перемогти в останній товариській зустрічі, клуб зазнав поразки від «Ланса» з рахунком 1:2.

Ренн

Ренн не програє вже 11 матчів чемпіонату поспіль, в останньому турі команда вдома була сильнішою за Тулузу 2:1. Краще виглядали на полі підопічні Бруно Женезіо, завдяки чому ще до перерви вийшли вперед. У другому таймі команди обмінялися голами, тож загальна перевага залишилася за «червоно-чорними». Голи у господарів забили Буріго та Муінга. Ренн посідає 3-е місце в турнірній таблиці з 31 очком і співвідношенням м'ячів 31:14.

Чудово «червоно-чорні» показують себе і в товариських матчах, в останньому вони розгромили Брест з рахунком 3:1.


Реймс проти Ренна факти

  • Ренн виграв 6 з останніх 7 матчів Ліги 1;
  • «Стад Ренн» виграв 1-й тайм і матч у 5 з останніх 7 матчів Ліги 1;
  • Більше 2,5 голів у 6 з останніх 7 ігор "Ренна" Ліги 1;
  • У 5 з останніх 6 матчів Реймса в Лізі 1 було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх на виїзді. Котирування на перемогу Реймса становили 3,25. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. На успіху Ренна котирування зупинилися на позначці 2,25. Букмекери не знають, чого чекати від французів щодо результативності. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.91, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.86. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Реймс» загалом виступає непогано, після невдалого старту команда помітно покращилася, але лінію атаки ще потрібно підтягнути. Ренн мчить до медалей повним ходом, гості реально борються за місце в топ-3 Ліги 1. У найближчому матчі хлопці Женезіо переможуть, "червоно-чорні" навіть на виїзді знайдуть підхід сильному Реймсу, завдяки потужній атаці та організованому захисту: перемога Ренна – 2,25.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0