Ніцца проти Ленса. Чи продовжать гості переможну серію в Лізі 1?

29 грудня в рамках 16-го туру першої ліги Франції на стадіоні «Альянц Рів'єра» (Ніцца) зустрінуться команди «Ніцца» і «Ланс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ніцца" проти "Ленса".

Ніцца

Ніцца вже 6 турів не програє в чемпіонаті, хоча в останньому матчі команда втратила очки, зігравши внічию з Ліоном 1:1. Підопічні Люсьєна Фавра виглядали у зустрічі набагато скромніше, що не завадило їм відкрити рахунок до перерви, старався Пепе. У решту часу «орли» більше часу приділяли обороні, але «ткачам» все ж вдалося відігратися. Ніцца посідає 9-е місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок, при різниці м'ячів 15:17.

В останній товариській зустрічі «гімнасти» також промахнулися, зігравши внічию з Тоттенхемом 1:1.

Ленс

Ленс видав серію з п'яти перемог поспіль у чемпіонаті Франції, в останньому турі команда вдома обіграла Клермон з рахунком 2:1. У першому таймі підопічні Франка Ези помилилися, коли Абдул Самед випадково зрізав м'яч у власні ворота. Надалі «кровавці» змогли взяти себе в руки, за час, що залишився, вдалося досягти позитивного результату. У господарів забили Саїд і Фофана. «Ланс» посідає 2 місце в чемпіонаті з 36 очками та різницею м’ячів 26:10.

«Криваво-золоті» відмінно показали себе у вантажних складах, обігравши в останньому «Реймс» з рахунком 2:1.

Ніцца проти Ленса

Факти Ніцца проти Ленса

  • Ленс виграв останні 5 матчів у Лізі 1;
  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 3 іграх Ленса в Лізі 1;
  • Ніцца не програвала в останніх 6 матчах Ліги 1;
  • Ленс забив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах Ліги 1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх гостей поля. Котирування на перемогу Ніцци становили 3,20. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,00. Успіх Ленса зупинили котирування, на рівні 2,55. Букмекери не чекають від французів результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.69, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.14. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ніцца в цілому показує пристойний результат, але відрив від лідируючої групи все одно значний. Ленс у чудовій формі, після паузи команда продовжить зміцнювати свій статус. Матч виграють підопічні Франка Езе, «криваве золото» навіть на виїзді зможе підтвердити свою перевагу над суперником, продовживши погоню за ПСЖ у турнірній таблиці Ліги 1: перемога Ленса – 2,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0