Вулверхемптон проти Манчестер Юнайтед. Чи вдасться господарям відібрати очки у «червоних дияволів»?

У суботу, 31 грудня, на стадіоні «Моліньє» відбудеться поєдинок «Вулвергемптон» — «Манчестер Юнайтед» у рамках 18-го туру англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Вулверхемптон» проти «Манчестер Юнайтед».

Вулвергемптон

Другу частину чемпіонату Англії «Вулвергемптон» розпочне під керівництвом нового тренера – Хулена Лопетегі, який покликаний допомогти команді вибратися з небезпечної зони. Вулвергемптон знаходиться в самому кінці турнірної таблиці, а результати команди в першому турі Прем'єр-ліги негативно здивували і розчарували вболівальників клубу.

У матчі нового туру проти головного суперника «Вовки» будуть аутсайдерами, але на своєму полі цілком здатні здобути позитивний результат. Під керівництвом іспанського наставника «Вулвергемптон» повинен додати всі складові гри і цілком можливо, що в наступній грі команда створить одну з головних сенсацій туру в чемпіонаті Англії.

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед також налаштований зіграти другу частину сезону набагато сильніше, ніж першу. «Червоні дияволи» досі перебувають за межами першої четвірки турнірної таблиці, а потрапляння в зону Ліги чемпіонів є пріоритетним завданням для підопічних Еріка Тен Хега в поточній кампанії.

Після завершення чемпіонату світу команда вже здобула важливу перемогу, обігравши Бернлі в Кубку англійської ліги. «Червоні дияволи» чекають на повернення Рафаеля Варана та Лісандро Мартінеса, які завершили виступи на чемпіонаті світу останніми, але без них склад «Манчестер Юнайтед» виглядає досить грізно та готовий взяти три очки в новій зустрічі.

Вулверхемптон проти Манчестер Юнайтед

Вулверхемптон проти Манчестер Юнайтед факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії команди обмінялися мінімальними виїзними перемогами з рахунком 1:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі була ставка на те, що «обидві команди заб'ють»;
  • Крім того, лише в одному з останніх п'яти матчів між командами була зроблена ставка на більше 2,5 голів;
  • Манчестер Юнайтед виграв три з останніх п'яти матчів проти Вулверхемптона в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч чергового туру англійської Прем’єр-ліги: на перемогу «Вулверхемптона» можна поставити 4,40, на нічию – 3,55, на перемога Манчестер Юнайтед - за 1,89. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останні роки суперники не радують результативною грою в стикових матчах, тож не виключено, що нова гра теж не буде багатою на забиті голи. І «Вулверхемптон», і «Манчестер Юнайтед» грають, перш за все, на результат, а вже потім думають про видовищність своїх виступів. «Червоні дияволи» намагатимуться грати першим номером, але господарі будуть робити ставку на контратаки та стандарти. Не виключено, що долю зустрічі може вирішити один забитий гол, тому логічним видається вибір у тоталі менше 2,5 голів за 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0