Манчестер Сіті - Евертон. Чи справлять Іриски фурор у цьому матчі?

У суботу, 31 грудня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться поєдинок "Манчестер Сіті" - "Евертон" в рамках 18-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Евертона".

Манчестер Сіті

Чинні чемпіони Англії ще далекі від захисту свого титулу, оскільки поки не можуть повернути собі лідерство в турнірній таблиці. «Манчестер Сіті» відстає від «Арсеналу» і в найближчих турах підопічні Пепа Гвардіоли спробують не тільки скоротити відставання, а й випередити головного суперника в боротьбі за золоті медалі.

У цьому відрізку сезону кожен матч має велике значення для «городян», і в домашніх матчах команда точно не має права втрачати очки. Тому в матчі наступного туру Манчестер Сіті традиційно гратиме з позиції сили і намагатиметься створити якомога більше гольових моментів.

Евертон

Евертон під керівництвом Френка Лемпарда дуже нестабільний у нинішньому розіграші чемпіонату Англії і цілком заслужено опинився в кінці турнірної таблиці. Команда не може видати солідну серію позитивних результатів, яка б дозволила їй піднятися на кілька сходинок вище і закріпитися в середині таблиці.

Ірискам дуже складно грати матчі з топ-суперниками, тому головним завданням гостей у матчі майбутнього туру буде банальне виживання. Взяти якісь очки в такому матчі буде дуже складно, але тренерський штаб «Евертона» неодмінно придумає особливий план, як здивувати суперника.

Манчестер Сіті - Евертон

Манчестер Сіті – Евертон факти

  • «Манчестер Сіті» двічі переміг «Евертон» в минулому сезоні чемпіонату, 3-0 і 1-0;
  • Лише в одному з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами була ставка більше 2,5 голів;
  • Манчестер Сіті виграв останні 10 матчів проти Евертона у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед шанувальників британського футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч чергового туру англійської Прем'єр-ліги: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити зі скромним коефіцієнтом 1,15, на нічию — 8,61. , а на перемогу Евертона – за неймовірні 17,43. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Евертон» вважається зручним суперником для «Манчестер Сіті», адже востаннє «іриски» перемагали «Сіті» ще в січні 2017 року. Тому на своєму стадіоні команда Гвадіоли по праву вважається фаворитом і зробить все, щоб взяти наступні три очки. Для позитивного результату гостям необхідно стрибнути вище голови в матчі нового туру і постаратися не впустити швидкий м'яч у власні ворота. Але клас господарів має відігравати вирішальну роль у такій грі, тому ставка на індивідуальний тотал Манчестер Сіті понад 3 голи за 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0