Брентфорд проти Ліверпуля. Чи можуть червоні взяти три очки?

У понеділок, 2 січня, на стадіоні "Брентфорд Комьюніті Стедіум" відбудеться поєдинок "Брентфорд" - "Ліверпуль" у рамках 19-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші прогнози та експертний аналіз на матч Брентфорд – Ліверпуль

Брентфорд

Брентфорд в одному з останніх турів зіграв вдома внічию з Тоттенхемом і вкотре підтвердив, що є дуже незручним суперником для головних англійських клубів. Команда посідає місце в середині таблиці Прем'єр-ліги, але має амбіції піднятися якомога вище.

У новій грі гравці господарів, ймовірно, гратимуть другим номером, але гра на контратаках і стандартах цілком може принести «Брентфорду» позитивний результат. Більше того, для Хорнетс дуже важливо грати надійно та дисципліновано на своєму порозі.

Ліверпуль

"Ліверпуль" продовжує намагатися повернутися до першої четвірки турнірної таблиці англійської Прем'єр-ліги, але для цього команді Юргена Клоппа потрібно якомога менше вигравати та втрачати очки. Звісно, поєдинок проти Брентфорда червоні вважають тим, у якому потрібно брати три очки.

«Червоні» напередодні відкриття зимового трансферного вікна оголосили про підписання контракту з нападником ПСВ Коді Гакпо, який, як очікується, збільшить атакуючий потенціал команди. І без голландця атака Ліверпуля виглядає дуже грізно, але тепер вона стане ще сильнішою. І в матчі нового туру гості обов’язково спробують підтвердити цю тезу та забити якомога більше голів.

Брентфорд проти Ліверпуля

Факти про Брентфорд проти Ліверпуля

  • Минулого сезону ліги «Ліверпуль» переміг «Брентфорд» з рахунком 3-0, інша зустріч завершилася внічию 3-3;
  • У середньому сім із десяти ігор «Брентфорда» цього сезону перевищують 2,5 голи;
  • У середньому сім із десяти матчів за участю Ліверпуля цього сезону ставлять на те, що «обидві команди заб’ють».

Коефіцієнти завантаження 1xbet

Добре відома любителям футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч нового туру чемпіонату Англії: на перемогу Брентфорда можна поставити 4,84, на нічию – 4,53, на перемога Ліверпуля - за 1,64. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Складний виїзний матч для Ліверпуля, в якому підопічним Клоппа доведеться добре потрудитися, щоб добитися переможного результату. Брентфорд дуже добре грає на своєму стадіоні і завжди готовий дати гідний бій навіть найіменитішому супернику. Можна не сумніватися, що господарі планують відібрати очки у фаворита та порадувати своїх уболівальників. У такому матчі обов'язково повинні бути голи, тому ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,6.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0