Арсенал - Ньюкасл. Чи вдасться «Сорокам» відібрати очки у лідера чемпіонату?

"Арсенал" зустрінеться з "Ньюкаслом" у вівторок, 3 січня, на "Емірейтс Стедіум" у 19-му турі англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Арсенал" – "Ньюкасл".

Арсенал

Арсенал продовжує лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату Англії, а команда Мікеля Артети по праву вважається одним із головних претендентів на чемпіонський титул. «Каноніри» дуже рідко втрачають очки в цьому сезоні, вони значно покращили свій ігровий план і явно мотивовані боротися за трофей до самого кінця.

Буде цікаво подивитися, як виступлять лондонці у другій частині сезону, але поки що ознак рецесії чи кризи немає. У «Арсеналу» крутий і міцний склад, команда має характер і навчилася вигризати перемоги. Саме ці якості можуть допомогти «канонірам» у важливому матчі майбутнього туру.

Ньюкасл

«Ньюкасл» по праву можна назвати головним відкриттям цього сезону чемпіонату Англії, адже команда займає першу четвірку турнірної таблиці і, схоже, збирається за підсумками сезону пробитися в зону Ліги чемпіонів. Підопічні Едді Хоу не визнають авторитетів, сміливо грають проти топових суперників, а також легко перемагають слабші команди.

Поєдинок проти лідируючого «Арсеналу» стане справжньою перевіркою амбіцій «сорок», яким необхідно добре виступити проти сильного суперника. Так, у цьому матчі «Ньюкасл» буде грати на виїзді і вважається аутсайдером, але у гостей точно будуть шанси біля чужих воріт. Безсумнівно, Сороки приїдуть до Лондона виключно за позитивним результатом.

Арсенал - Ньюкасл

Арсенал проти Ньюкасла факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії команди обмінялися домашніми перемогами з однаковим рахунком – 2:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах пішла ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • У жодному з останніх шести матчів між суперниками не було ставки на те, що заб'ють обидві команди;
  • Три з п'яти останніх матчів між суперниками у всіх турнірах завершилися з рахунком 2:0;
  • Арсенал виграв чотири з п'яти останніх матчів проти Ньюкасла в англійській Прем'єр-лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед любителів британського футболу букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування одного з центральних матчів 19-го туру чемпіонату Англії: на перемогу «Арсеналу» можна поставити за 1,82, на нічию — 3,73, на перемога Ньюкасла - за 4,53. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Один із головних матчів нового раунду чемпіонату Англії, в якому лідер турнірної таблиці «Арсенал» прийматиме «Ньюкасл», який посідає місце в топ-4. Це буде дуже важливий матч для «канонірів», де вони можуть не тільки набрати три очки, але й зупинити одного зі своїх переслідувачів. «Сороки» також намагатимуться відібрати очки у лідера Прем’єр-ліги та довести, що їхні успіхи цього сезону не є випадковістю. «Арсенал» добре грав проти «Ньюкасла» в останні роки, але баланс сил дещо змінився цієї кампанії. Хорошим варіантом для ставок буде «обидві команди заб'ють» за 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0