Челсі проти Манчестер Сіті. Хто переможе в центральному матчі нового туру Прем'єр-ліги?

"Арсенал" зустрінеться з "Ньюкаслом" у вівторок, 3 січня, на "Емірейтс Стедіум" у 19-му турі англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Манчестер Сіті".

Челсі

«Челсі» провів дуже невдалий перший тур чемпіонату: команда невдало починала, потім змінила тренера, але поки зміна тренерського містка не дала очікуваного ефекту. Лондонці займають середину турнірної таблиці, суттєво відстають від лідируючих груп і в другій частині сезону прагнуть повернутися в топ-4.

Сині, звичайно, планують здійснити деякі трансфери цієї зими, але навіть без потенційних підписань, команда виглядає досить конкурентоспроможною. У майбутньому матчі гравці "Челсі" зіграють вдома і спробують проявити себе на тлі серйозного суперника. І тренерському штабу лондонців обов'язково доведеться придумати особливий план на такий матч, щоб забрати всі три очки.

Манчестер Сіті

«Манчестер Сіті» поки що не може наздогнати лідера «Арсенал», але впевнено залишається в чемпіонській боротьбі і досі вважається головним фаворитом на золоті медалі чемпіонату. У другому турі англійської Прем'єр-ліги підопічним Пепа Гвардіоли потрібно втратити менше очок, якщо команда хоче захистити титул.

Попереду у «городян» дуже складна поїздка до Лондона, де команді доведеться показати свої найкращі якості. «Манчестер Сіті» в такому матчі повинен грати першим номером і з позиції сили команда намагатиметься взяти гру під контроль і забити якомога більше голів. Крім того, у такій важливій зустрічі «городяни» знову розраховуватимуть на бомбардирський талант Ерлінга Халанда.

Челсі проти Манчестер Сіті

Челсі проти Манчестер Сіті факти

  • У минулому розіграші англійської Прем'єр-ліги Манчестер Сіті двічі переміг Челсі з однаковим рахунком 1:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах пішла ставка на тотал більше 2,5 голів;
  • Крім того, лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Манчестер Сіті виграв три з останніх п'яти матчів проти Челсі у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська контора 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування центрального матчу чергового туру чемпіонату Англії: на Челсі можна поставити за 4,67, на нічию – 4,00, на Манчестер Сіті – 1,74. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому раунді буде одразу кілька цікавих матчів, але все одно вивіска «Челсі» – «Манчестер Сіті» приверне особливу увагу за будь-якого розкладу турніру. Містяни традиційно борються за чемпіонський титул, але лондонці прагнуть лише повернутися в топ-4 турнірної таблиці. На своєму стадіоні «сині» планують добре виступити проти найсильнішої британської команди і по праву можуть розраховувати на забитий гол. У цьому випадку надійним вибором для ставки є «обидві команди заб'ють» за 1,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0