Монпельє – Марсель. Чи продовжать гості безпрограшну серію в Лізі 1?

2 січня в матчі 17-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди Монпельє та Марселя. Матч відбудеться на стадіоні "Стад де ля Моссон" (Монпельє).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Монпельє" – "Марсель".

Монпельє

Монпельє перервав семиматчеву серію без перемог у чемпіонаті Франції, обігравши в останньому виїзному матчі Лорьян з рахунком 2:0. Підопічні Ромена Піто чудово увійшли у зустріч, команда активно наступала, завдяки чому вже в середині першого тайму зуміла двічі пробити оборону «моряків». Надалі «паладини» продовжували тримати ситуацію під контролем, і не дозволяли господарям скоротити відставання. У гостей голи відзначилися Савань та Вай.

Монпельє з 17 очками посідає 12 місце в чемпіонаті з різницею м'ячів 26:29.

Марсель

«Марсель» не програє вже 4 тури поспіль у Лізі 1, цього разу «південці» на своїй території розгромили «Тулузу» з рахунком 6:1. Підопічні Ігоря Тудора виглядали на полі краще, тож до перерви команда встигла забити два голи. Після паузи «провансальці» продовжили йти вперед, нарешті довівши рахунок до непристойного рівня. У "біло-синіх" забивали Рондже, Колашінац, Пайє, Ундер і Таварес, ще один гол був зафіксований як автогол.

Марсель посідає 3-е місце в турнірній таблиці з 33 очками та різницею м'ячів 32:14.

Монпельє – Марсель

Монпельє проти Марселя факти

  • Марсель виграв останні 3 матчі в Лізі 1;
  • Більше 2,5 м'ячів, забитих в останніх 3 домашніх матчах Монпельє проти Марселя у всіх турнірах;
  • Менше 2,5 голів в останніх 3 іграх Монпельє в Лізі 1;
  • Марсель не зазнав поразки в останніх 7 матчах проти Монпельє в усіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх гостей. Котирування на перемогу Монпельє становили 4,30. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,95. Успіх Марселя зупинився котируваннями на рівні 1,81. Букмекери чекають від французів результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.17, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.67. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Монпельє зміг перемогти, команда скинула зі своїх плечей важкий тягар невдачі. «Марсель» впевнено йде вперед на турнірній дистанції Ліги 1, команда поступово наближається до лідируючої групи. Очний поєдинок виграють «провансальці», хлопці «Тюдора» завдяки найкращим умовам навіть переможуть «Паладинів» на виїзді: перемога «Марселя» – 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0