Манчестер Юнайтед – Борнмут. Прогноз на матч Прем'єр-ліги

У матчі Прем'єр-ліги 3 січня "червоні дияволи" випробують на міцність "вишневих". Чого очікувати від поєдинку і який варіант для цієї зустрічі найкращий?

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Борнмут".

Манчестер Юнайтед

У Манчестер Юнайтед панує вже традиційно весела атмосфера - в минулому матчі Маркус Рашфорд був відправлений на лаву запасних за запізнення на передматчеве тренування. Цей виховний хід приніс свої плоди – гравець вийшов на заміну і став автором переможного голу в поєдинку з «Вулверхемптоном». Ця перемога стала п'ятою поспіль у всіх змаганнях і дозволила "червоним дияволам" випередити в четвірці лідерів млявий "Тоттенхем Хотспур".

Ерік тен Хег намагатиметься привести «Юнайтед» до шести перемог поспіль сьогодні, що може стати для них першою з січня 2019 року. Крім того, гра з «Борнмутом» дає манкуніанцям хороші шанси для цього — «Манчестер Юнайтед» ніколи не програвав у домашніх особистих зустрічах. Після 16 турів у господарів 10 перемог і два мирні результати, що відповідає 32 очкам і четвертій позиції в турнірній таблиці. Дуже слабкою виглядає лінія атаки, яка відрізнялася лише 24 рази.

Сьогодні в лазареті Мартінес, Мактонімей, Далот, Туанбезе, Санчо та Грінвуд, який не у формі.

Борнмут

Період відпустки зовсім не був веселим для Борнмута, який програв усі три матчі з моменту відновлення ЧС-2022, не забивши жодного гола. Цей невдалий відрізок часу збігся зі зміною власника та постійним призначенням Гері О'Ніла головним тренером. До речі, Білл Фолі вперше прокоментував поєдинок свого придбання після гри з «Крістал Пелас» (0:2), назвавши це протистояння «найгіршим, яке я коли-небудь бачив» з моменту приходу на посаду.

Втім, сьогоднішня поїздка на північ Англії навряд чи всіх підніме настрій, враховуючи, що "боско" вже програли цього сезону у своїх поїздках сусідам Юнайтед - Манчестер Сіті, Ліверпулю та Лідсу, пропустивши приголомшливі 17 голів. За 17 турів у гостей 16 очок і 15-те місце в турнірній таблиці.

Сьогодні на поле не зможуть вийти Таверньє, Біллінг, Фредерікс, Нето, Станіслас і Брукс, у якого травма стегна.

Манчестер Юнайтед – Борнмут

Манчестер Юнайтед – Борнмут: факти

  • Голи в обох таймах - так - в 2 з останніх 4 очних матчів голи були забиті в обох таймах;
  • Точний рахунок 3:0 – господарі виграли 4 з останніх 5 очних матчів;
  • Жовті картки: тотал більше 3 - ця ставка була проведена в 3 з 5 останніх матчів господарів;
  • Кутові: тотал менше 9,5 - ця ставка була проведена в 2 з 4 останніх матчів гостей.

Прогноз підсумків гри

«Манчестер Юнайтед» ще не пропустив гол у Прем’єр-лізі цього сезону, коли Каземіро та Рафаель Варан вийшли на поле разом – рекорд на даний момент становить понад 500 хвилин гри. Ми не виключаємо такий варіант лайн-апу і будемо робити ставку на впевнений успіх фаворита сухого.

Наш прогноз — азіатський гандикап (-2) для «Манчестер Юнайтед», і ми ставимо на нього за допомогою лінії 1xbet з коефіцієнтом 2,38. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Припускаємо, що в цьому матчі «червоні дияволи» з перших секунд візьмуть повний контроль над грою, що в підсумку дозволить їм досягти успіху з комфортним рахунком лише на класі.

Друга ставка – перемога Ман Юнайтед з рахунком у три голи за 5,25.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0