Астон Вілла - Вулвергемптон. Прогноз на матч Прем'єр-ліги

У матчі чемпіонату Англії 4 січня "леви" зіграють з "вовками". Чого очікувати від дуелі та які ставки найкращі?

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Астон Вілла" – "Вулвергемптон".

Астон Вілла

В останньому матчі Астон Вілла здобула третю перемогу в поточному сезоні в епоху Унаї Емері, що підвищило шанси команди на виживання в АПЛ. У підсумку минулий вікенд клуб відірвався від Ліверпуля на сім очок і опинився в зоні вильоту.

Проте сьогодні у команди другий із п’яти ігрових днів у найближчі три тижні, що може кардинально змінити турнірну ситуацію для «левів» ближче до початку лютого. Також не можна не відзначити поки що слабкі показники ефективності атаки, які відрізнялися лише в 19 разів.

Сьогодні в грі не зможуть взяти участь Макгінні, Дуглас Луїс, Дієго Карлос і Ремсі, у якого травма стегна.

Вулвергемптон

Невдачі "Вовків" тривають, незважаючи на їх власну зміну тренера, про що свідчить поразка "Манчестер Юнайтед" з рахунком 0:1, їх четверта поспіль домашня поразка в Прем'єр-лізі.

Все це залишило гостей у зоні вильоту. Хулен Лопетегі повідомив, що нові вербування відкриються вже в січні, серед потенційних підписань Іско з "Севільї" та Матеус Кунья з "Атлетіко". Перед поразкою в минулому турі "жовто-чорні" здобули перемогу над Евертоном, але 13 очок відповідають лише 19-й позиції.

У лазареті команди Нето, Каладжич і Чікіньо, у якого травма коліна.

Астон Вілла - Вулвергемптон

Факти про матч "Астон Вілла" - "Вулвергемптон".

  • Кутові: тотал більше 9,5 - цей варіант ставок був застосований у 2 з останніх 3 матчів Вулвергемптона;
  • Жодного голу в обох таймах - у 3 з 4 останніх матчів гостей голи були забиті в одному таймі;
  • Точний рахунок 1:1 – чотири матчі поспіль суперники не грають внічию.

Прогноз підсумків гри

У цій дуелі ми віддамо перевагу господарям, які виглядають набагато стабільніше, маючи при цьому підтримку трибун. Крім того, команда тепер має кращий моральний дух і дуже досвідченого нового тренера, який може допомогти команді досягти успіху.

Наш прогноз – перемога «Астон Вілли» і ставимо на неї через букмекерську лінію 1xbet з коефіцієнтом 2,01. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Припускаємо, що в цьому поєдинку на перший план вийде лінія атаки. Обидва клуби не проти записати турнірні очки на свій рахунок, а щастя треба шукати біля чужих воріт, що в підсумку може порадувати результативною грою.

Друга ставка - тотал більше 2,5 голів за 2,14.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0