Алавес проти Вальядоліда. Прогноз на матч Кубка Іспанії

У матчі Кубка Іспанії 4 січня Алавес зіграє з Вальядолідом. Хто пройде до наступного етапу? Яка найкраща ставка на дуель?

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Алавес" - "Вальядолід".

Алавес

Після вильоту з елітного чемпіонату Алавес поки не може прийти в робочий стан. Після вдалого старту, який приніс дев'ять перемог і сім нічиїх, що в підсумку відповідає 34 очкам і п'ятому місці в турнірній таблиці. Поки що слабкою виглядає атака, яка відрізнялася 22 рази, а відстань до другого місця становить лише два очки.

В останніх чотирьох турах баски програли, а в останній грі команда поступилася Малазі (0:1). В останній грі Кубка Іспанії "біло-сині" перемогли "Меріду" (0:1).

Вальядолід

Останній етап Кубка Сонця приніс «Вальядоліду» впевнену перемогу над «Клуб Аренас» (5:1). Такий успіх дуже важливий, враховуючи положення команди в Ла Лізі, де після 15 турів Пусела здобув п'ять перемог і дві нічиї, що в підсумку привело до 15-го місця в турнірній таблиці.

Слабкою виглядає лінія атаки, яка відрізнялася лише 13 разів. Після перемоги 3 листопада над Ельче (2:1) сьогоднішні гості зазнали двох поразок поспіль. В останній грі «біло-фіолетові» поступилися Реалу (0:2).

Алавес проти Вальядоліда

Факти про матч Алавес проти Вальядоліда

  • Точний рахунок 3:2 – баски виграли останні три домашні матчі поспіль;
  • Кутові: тотал менше 9,5 - ця ставка мала місце в 3 з 5 останніх матчів гостей;
  • Голи в обох таймах - так - в 3 останніх 5 очних матчах голи були забиті в обох таймах.

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі ми віддамо перевагу господарям матчу, які завдяки підтримці трибун і великій мотивації здатні дати бій і порадувати виходом у наступний раунд. Крім того, статистика очних стосунків на користь басків.

Наш прогноз - прохід Алавеса і ми ставимо його на лінію 1xbet з коефіцієнтом 2,15. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Припускаємо, що в цій дуелі обидва клуби зіграють максимально обережно в захисті. Швидше за все, в цій грі все може вирішити лише одна помилка, яка принесе максимум 1-2 голи.

Друга ставка - тотал менше 2,5 голів за 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0