Вільярреал проти Реал Мадрид. Чи продовжить Мадрид серію успішних матчів?

7 січня в рамках 16-го туру іспанської Ла Ліги на «Керамікс Арені» (Вільяреал) зустрінуться команди «Вільяреал» і «Реал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільярреал" проти "Реал Мадрид".

Вільяреал

Вільяреал домігся успіху в останньому матчі чемпіонату, зламавши опір Валенсії 2:1 на своїй території. Підопічні Кіке Сетьєна почали матч не найкращим чином, через що дозволили "помаранчевим" вийти вперед ще в першому таймі. Господарі швидко схаменулися, відновивши рівновагу до кінця відрізка. Після перерви «жовта підводний човен» підняла темп, здобувши перемогу в самій кінцівці. Голами у команди відзначилися Фойт і Чуквуезе.

Вільяреал посідає 7 місце в турнірній таблиці Ла Ліги з 24 очками та різницею м'ячів 17:11.

Реал Мадрид

Мадридський "Реал" досягає успіху в другому матчі поспіль у чемпіонаті, цього разу команда обіграла на виїзді "Вальядолід" з рахунком 2:0. Підопічні Карло Анчелотті повністю домінували над господарями, але довго не могли наблизитися до своїх воріт. Ситуація для мадридців покращилася лише після того, як "гіганти" залишилися в меншості в самій кінцівці. Після цього "вершковим" швидко вдалося зняти питання про переможця. Героєм зустрічі у складі гостей став Бензема, який відзначився дублем.

"Реал" посідає друге місце в чемпіонаті з 38 очками та різницею м'ячів 35:14.

Вільярреал проти Реал Мадрид

Вільярреал проти Реал Мадрид факти

  • Реал Мадрид виграв 12 з останніх 15 матчів Ла Ліги;
  • Реал забив принаймні 2 голи в 6 з останніх 7 матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать "вершкових" фаворитів зустрічі. Для Вікторії Вільяреал котирування становили 3,35. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,80. На успіх Реала котирування зупинилися на позначці 2,06. Букмекери чекають від іспанців результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.24, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Вільярреал» виступає на хорошому рівні, команда поступово наздоганяє лідируючу групу. Реал виглядає потужнішим, клуб націлений на боротьбу за трофеї. Хлопці Анчелотті переможуть у найближчому матчі, "вершкові" навіть на виїзді зможуть впоратися з "жовтою субмариною", клас мадридців вищий. І головне, щоб гості не втрачали очки, щоб не випустити каталонців вперед у чемпіонській гонці: перемога «Реала» - 2,07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0