Лаціо проти Емполі. Чи перервуть римляни серію без перемог?

8 січня в матчі 17-го туру італійської Серії А зустрінуться команди Лаціо та Емполі. Матч відбудеться на Олімпіко Арені (Рим).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лаціо" проти "Емполі".

Лаціо

Лаціо програє в другому матчі поспіль у чемпіонаті, цього разу на виїзді команда зазнала поразки від Лечче 1:2. Підопічні Мауріціо Саррі чудово почали зустріч, вже на 14-й хвилині Іммобіле вивів їх вперед. Надалі «орли» продовжували тримати ситуацію під контролем. Після перерви римляни дозволили собі розслабитися, команда вже не так завзято бігла в атаку. Власне, за це їх і покарали господарі, забивши за неповних 15 хвилин два голи, на які гості вже не мали адекватної відповіді.

Лаціо посідає 5 місце в турнірній таблиці з 30 очками та різницею м'ячів 27:13.

Емполі

Емполі після паузи не зміг добитися перемоги, команда на виїзді поступилася внічию з Удінезе 1:1. Підопічні Паоло Дзанетті чудово увійшли у зустріч, вже на 3-й хвилині Бальданзі вивів їх вперед. Надалі "сині" хотіли відкрутитися малою кров'ю, перейшовши на гру від захисту. Тактика гостей не спрацювала, у другому таймі удінці відігралися. Зрештою «сині» хотіли перехопити ініціативу, але після вилучення Акпа-Акпро з поля шанси на перемогу швидко випарувалися.

Емполі з 18 очками посідає 13 місце в турнірній таблиці з різницею м'ячів 13:20.

Лаціо проти Емполі

Лаціо проти Емполі факти

  • Менше 2,5 голів в останніх 5 матчах Емполі в Серії А;
  • Лаціо забив принаймні 2 голи в 9 з останніх 11 домашніх матчів проти Емполі у всіх турнірах;
  • Лаціо не зазнав поразки в останніх 11 домашніх матчах проти Емполі в усіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать «орлів» фаворитами домашнього матчу. Для Вікторії Лаціо котирування становили 1,58. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. Ми зупинилися на успіху з Empoliquotes, на рівні 5,80. Букмекери чекають від італійських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.08, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

В останніх турах «Лаціо» знизив темп, дозволивши конкурентам вийти в лідери. Емполі виступає слабо, довго не знаючи перемог. Хлопці Саррі виграють римський поєдинок, «Орлята» зберуться, за підтримки трибун обіграють скромних «синіх», які зараз далекі від оптимальної форми: перемога «Лаціо» - 1,58.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0