Райо Вальєкано проти Реал Бетіс. Чи продовжать господарі безпрограшну серію в Ла Лізі?

8 січня в матчі 16-го туру іспанської Прімери на арені «Кампо де Вальекас» (Мадрид) поміряються силами «Райо Вальєкано» і «Бетіс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Райо Вальєкано" проти "Реал Бетіс".

Райо Вальєкано

«Райо Вальєкано» не програє вже сім зустрічей поспіль у національному чемпіонаті; в останньому турі команда на виїзді обіграла «Жирону» з рахунком 2:2. Підопічні Андоні Іраоли відмінно увійшли в зустріч, відкривши рахунок вже на другій хвилині. Але надалі «гіганти» не поспішали в атаку, вирішивши відійти малою кров'ю. Варто зазначити, що їхній розрахунок не спрацював, тож господарі змогли врешті-решт відновити рівновагу. Голи за "бджіл" забили Камелло і Паласон.

Райо Вальєкано посідає 7 місце в турнірній таблиці з 23 очками та різницею м'ячів 22:18.

Реал Бетіс

Бетіс не може перемогти в третьому матчі поспіль, цього разу команда вдома зіграла внічию з Атлетиком 0:0. Підопічні Мануеля Пеллегріні, як господарі, активно йшли вперед, але всі їхні атаки розбивалися об оборонний мур «червоно-білих». «Зелено-білі» продовжили йти вперед, хоча ситуація на полі не змінилася. Вже буквально перед фінальним свистком господарі залишилися в меншості, Луїса Феліпе вилучили з поля за порушення, тому надії на фінальний штурм не було.

Бетіс посідає 6 місце в чемпіонаті з 25 очками та різницею м'ячів 17:12.

Райо Вальєкано проти Реал Бетіс

Райо Вальєкано проти Реал Бетіс факти

  • Райо Вальєкано не зазнав поразки в останніх 7 матчах Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх господарів. На Вікторію Райо Вальєкано котирування становили - 2,25. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,20. На успіх Betis котирування зупинилися на позначці 3,25. Букмекери не очікують від іспанців результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.61, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.22. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Райо Вальєкано» демонструє хороший прогрес в останніх турах, команда закріпилася в середині турнірної таблиці Ла Ліги. Бетіс дещо знизив обороти після яскравого початку сезону, дозволивши конкурентам випередити себе. Підопічні Андоні Іраоли переможуть в очній зустрічі, «гіганти» зможуть знайти підхід до «зелено-білих» на своїй території, гості останнім часом не стабільні: перемога Райо Вальєкано – 2,36.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0