Сампдорія проти Наполі. Чи оговталися гості після першої поразки в Серії А?

8 січня в матчі 17-го туру італійської Серії А на «Луїджі Ферраріс Арена» (Дженоа) поміряються силами клуби «Сампдорія» і «Наполі».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сампдорія" - "Наполі".

Сампдорія

Сампдорія перервала серію з чотирьох поразок поспіль, здобувши виїзну перемогу над Сассуоло з рахунком 2:1. Підопічні Деяна Станковича провели матч другим номером, а команда вміло розпорядилася своїми шансами, двічі розписавшись у воротах чорно-зелених до перерви. У другому таймі «моряки» не поспішали в атаку, клуб продовжував захищати свої ворота, таки зберігаючи перевагу. Голами у складі "синьокільцевих" відзначилися Габб'ядіні та Огелло.

"Сампдорія" посідає 18 місце в турнірній таблиці з 9 очками та різницею м'ячів 8:28.

Наполі

Наполі зазнав першої поразки в поточному сезоні національного чемпіонату, поступившись на виїзді з мінімальним рахунком 0:1 Інтеру. Підопічні Лучано Спаллетті проводили гру активно, команда володіла м'ячем 65% ігрового часу, проте за весь перший тайм жодного разу не вразила ворота «зміїв». Після перерви «ослики» помилилися, дозволивши господарям вийти вперед. Всі подальші спроби неаполітанців виправити ситуацію ні до чого не привели.

Наполі займає 1-е місце в Серії А з 41 очком і різницею м'ячів 37:13.

Сампдорія проти Наполі

Сампдорія – Наполі факти

  • Наполі виграв останні 7 матчів у всіх турнірах проти Сампдорі;
  • Наполі переміг у 1-му таймі та в матчі в 6 з останніх 7 матчів проти Сампдорії у всіх турнірах;
  • Наполі не пропустив гол у 5 з останніх 7 матчів проти Сампдорії в усіх турнірах;
  • Наполі забив принаймні 2 голи в 6 з останніх 7 виїзних матчів проти Сампдорії у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать неаполітанців. Котирування Вікторії Сампдорії становили 7,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,80. Зупинилися на успіху з котируваннями Napoli, на рівні 1,42. Букмекери чекають від італійських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.05, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.74. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сампдорія намагається уникнути вильоту, а команда вже серйозно відстає від конкурентів. "Наполі" припустився першої помилки в сезоні, при цьому на позицію клубу це абсолютно не вплинуло. Хлопці Спаллетті виграють матч, "неаполітанці" навіть на виїзді знайдуть підхід до скромного суперника, продовжуючи боротьбу за титул: перемога "Наполі" з гандикапом 2 (-1) - 1,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0