Атлетик проти Осасуни. Чи зможуть баски взяти три очки вдома?

9 січня в матчі 16-го туру іспанської Прімери на «Сан Мамес Арені» (Більбао) поміряються силами клуби «Атлетік» і «Осасуна».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Атлетік» проти «Осасуни».

Атлетік

Атлетік не зміг перемогти в останньому матчі національного чемпіонату, команда на виїзді розігралася з Бетісом 0:0. В атаці підопічні Ернесто Вальверде виглядали беззубими, команда за весь матч жодного разу не змогла вразити ворота зелено-білих. Водночас «леви» вміло діяли в обороні, припиняючи всі спроби господарів. У підсумку зустріч завершилася без голів, що було закономірним результатом.

«Атлетік» посідає 5 місце в турнірній таблиці, набравши 25 очок, різниця м’ячів — 24:14.

Осасуна

Осасуна видала серію з двох поразок поспіль в Ла Лізі, в останньому матчі команда на виїзді поступилася Реал Сосьєдаду 0:2. Підопічні Ягоби Аррасате провели дуже слабкий перший тайм, тож господарям вдалося вийти вперед. Після перерви червоним також не відразу вдалося зібратися, завдяки чому зелено-білі зуміли зміцнити свою перевагу. Лише після цього гості змогли відігратися, навіть перехопивши ініціативу на полі, але Реал перемогу не віддав.

Осасуна посідає 9 місце в лізі з 23 очками та співвідношенням м'ячів 16:16.

Атлетик проти Осасуни

Факти про матч Атлетик проти Осасуни

  • Атлетік не програвав Осасуні в останніх 3 зустрічах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами домашньої зустрічі букмекери бачать басків. Для Вікторії Атлетік котирування становили 1,67. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. На успіх Osasuny вони зупинилися з котируваннями, на рівні 5,20. Букмекери не очікують від іспанців результативного футболу. 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.71, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.06. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У «Атлетика» в цілому все добре, команда здатна серйозно боротися за місця в лідируючій групі. «Осасуна» виглядає скромніше, хоча «червоні» мають шанс зміцнити позиції в середині турнірної таблиці, що для них є досягненням. У майбутньому матчі підопічні Вальверде переможуть, баски вдома зможуть підібрати ключі до оборони Осасуни, взявши три очки: перемога Атлетика - 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0