Клермон – Ренн. Чи візьмуть гості три очки?

11 січня в матчі 18-го туру французької Ліги 1 зустрінуться команди Клермон і Ренн. Матч відбудеться на «Арені Габріель Монп'є» (Клермон-Ферран).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Клермон проти Ренна

Клермон

Клермон перервав серію з шести матчів без перемог у чемпіонаті, зламавши опір Ліона 1:0 в останньому турі на виїзді. Підопічні Паскаля Гастіана не змогли нав'язати господарям свої умови, тому команда була змушена відступити. У підсумку боротьба тривала в боротьбі довго, без серйозних моментів. Вже майже в самому кінці удача посміхнулася «синьо-гранатовим», Мохаммед Чам реалізував пенальті, принісши тим самим своїй команді найважливіші очки.

Клермон займає 9 місце в турнірній таблиці з 22 очками та різницею м'ячів 20:25.

Ренн

В останньому поєдинку тріумфував «Ренн», зламавши вдома опір Ніцци 2:1. Підопічні Бруно Женезіо потужно увійшли в зустріч, вже на 5-й хвилині Тер'єр вивів їх вперед. Незабаром француз міг посилити перевагу свого клубу, але в його другому голі був зафіксований офсайд. «Орлята» відновили рівновагу ще до перерви, тому «червоно-чорним» довелося починати все спочатку. Вже в кінцівці удача знову обернулася стороною до господарів, переможний гол забив Буріго.

Ренн посідає 4 місце в чемпіонаті з 34 очками та різницею м'ячів 34:18.

Клермон – Ренн

Факти про Клермон проти Ренна

  • Більше 2,5 голів у 8 з 9 останніх ігор Ліги 1 Ренна;
  • Ренн не зазнав поразки в 12 з останніх 13 матчів Ліги 1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям матчу. Котирування Вікторії Клермонт становили 3,95. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,65. На успіху Ренна котирування зупинилися на рівні 1,91. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від суперників за результатами. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.91, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.83. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Клермон намагається захиститися від вильоту, на даний момент у нього це виходить. «Ренн» виступає стабільно, що дозволяє клубу залишатися в лідируючій групі, сподіваючись на медалі. Хлопці Женезіо переможуть у найближчій грі, червоно-чорні навіть знайдуть підхід до синьо-гранатових на виїзді, гості цього сезону виглядають солідніше суперника: перемога Ренна – 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0